HOROSKOP

On je optimista koji želi da iskoristi sve što život pruža. Ne robuje nikakvim ograničenjima, pravilima, ni zadatim okvirima i svoju slobodu ne želi nizašta da menja. Čak i kada je u vezi. Slobodni strelac je u potpunosti na svojoj teritoriji. Prepušta se avanturama i izazovima. Ne propušta priliku da se takmiči, a najveći izazov mu je pobeđivanje nepobedivog.

Delimično zato i osvaja, ali kada postigne cilj i odnese pobedu, on mora da ide dalje… Pošto stalno traži nove prodsticaje, strelac se teško smiruje uz jednog partnera i stalno traži nešto novo. Zato najbolje funkcioniše onda kada nikome ne mora da polaže račune. Nedostatak stalnog partnera za njega uopšte nije problem, pošto od ljudi uzima sam sve što mu je potrebno, kada mu zatreba.

reklame

On se plaši monotonije, mirnog i sređenog života. Okružuje se zabavnim, komunikativnim, otvorenim i direktnim ljudima. Njegova životna sreća uopšte nije usko vezana za ljubavni plan. Smisao života on traži na drugim poljima. Zadržaće se samo uz one sobe pored kojih može da sačuva svoju slobodu, avanturizam, individualnost, samostalnost i radoznalost.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.