HOROSKOP

Kada je sam, rak pati. Potreba za ljubavlju je suštinska u njegovom biću, pa on često ne ume ni da se pokrene bez partnera. Ljubav je za njega elementarna potreba, poput hrane, vode, vazduha, a nedostatak ljubavi doživljava kao glad ili žeđ. Zato će na sve načine pokušavati da pronađe svoju drugu polovinu, pa makar to podrazumevalo i hiljadu pogrešnih izbora.

Kada upozna nekog novog, rak srlja svim srcem i celim svojim bićem, pa često ne vidi greške, sve dok nije prekasno. Rakovi su skloni depresijama i utapanju tuge u alkoholu i hrani. Dugački periodi usamljenosti ih dovode skoro do ludila. Pošto su umetničke duše, u takvim periodima spas im može pružiti posvećivanje bilo čemu kreativnom, poput pisanja, slikanja, muzike…

reklame

Oni umeju toliko da se prepuste patnji da zapuste svoj izgled, zdravlje i higijenu. Što više tonu, to više gube i samopouzdanje i nadu da će ih ikada neko voleti. Cene lepotu i privlače ih atraktivne osobe, ali samo ukoliko u sebi nose nešto vanvremensko, nezemaljsko, mistično i mudro. Prizemne i racionalne osobe ih odbijaju, pa često srljaju u veze sa osobenjacima pored kojih ostaju neshvaćeni.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.