HOROSKOP

Škorpija je zavodnik/ca. Kada nema partnera, ona se prepušta slobodi da radi šta god poželi i uživa u životu punim plućima, bez obzira da li se “stavlja u prmet” ili bira osamu. Inteligentna je i intuitivna, pa joj ne možete zamazati oči nikakvim grandioznim nastupom. Prozreće vas kao da ste od stakla. Zbog te sposobnosti da čita ljude, malo ko će joj zaista biti interesantan, zato teško nalazi partnera koji bi mogao da joj parira.

Možete privući njenu pažnju, ali ćete je zaista teško zadržati. Nastupa hladnokrvno, ljudima se obraća direktno i bez uvijanja govori šta misli, pod uslovom da proceni da zaslužujete da čujete njeno mišljenje. Zadiviti škorpiju je baš težak poduhvat. Kako će podneti samoću, zavisi od toga šta sebi postavlja za cilj. Ukoliko je u potrazi za suštinom života, istinskim vrednostima i mudrošću, verovatno će živeti kao nekakav osobenjak i pustinjak, sa povremenim seksualnim izletima. Ukoliko traži zabavu, ona će je vrlo lako naći prilikom prvog izlaska.

reklame

Stvar je u tome što škorpija mnogima često ni ne daje šansu da je zadive. Pored toga, nije prilagodljiva, ni sklona pravljenju kompromisa, pa je teška za zajednički život. U nedostatku bolje bolovine, okružuje se životinjama, okreće se karijeri, putovanjima i druženju sa ljudima koji je ne opterećuju.

POVRATAK NA SVE ZNAKOVE

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.