RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj kući prijatelja, planova, želja i nadanja pa će biti lepih dešavanja i čak pojedini Rakovi mogu dobiti nagrade za svoje zasluge. Lepa podrška od dece ako ih imate i partnera u ljubavi je naglašena.

LAV

Kod vas, dragi Lavovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašem polju karijere pa treba da se posvetite i odvojite vreme za uspeh. Budite strpljivi jer sada možete dospeti i u centar pažnje. Mnoge oči će biti uprte u vas pa budite odmereni i čuvajte se svađa i brzopletosti.

Horoskop za pun Mesec u Biku 12. novembra 2019: Nova ljubav za Jarca, Ovan treba da se usmeri na sebe a Škorpija da pazi šta priča
Horoskop za pun Mesec u Biku 12. novembra 2019: Nova ljubav za Jarca, Ovan treba da se usmeri na sebe a Škorpija da pazi šta priča

DEVICA

reklame

Kod vas se, drage Device, dešava pun Mesec u polju filozofije, viših spoznaja  i putovanja pa će tu da se dešavaju akcije. Kako vaš partner nikako da nađe jedno interesovanje i krene tim putem, vi ste već duboko zaronili u sebe i krenuli u nove avanture. Uspeh je siguran ako ste dobro isplanirali.

VAGA

Kod vas se, drage Vage, ovaj pun Mesec dešava u vašem osmom polju što je polje tuđe materije, podrške i intimnih odnosa. Mnoge Vage će dobiti podršku i intimnu potvrdu da je sve dobro što će vam doneti dodatni mir. Pojedine Vage će imati razgovor sa partnerom šta je čije i podelu imovine.

loading...