petak

HOROSKOP za Petak. Jbt vec je Petak!

zodiAKI
Ovde pročitajte nedeljni horoskop

OVNAOVAN:

POSAO I PARE: Radite kao maloletni rudar u rudnicima Južne Amerike i plaćeni ste na gotovo isti način, osim ukoliko drugi u sličnim uslovima rade za vas.

reklame

LJUBAV I SES: Partner vam danas jednostavno ne da mira danas,pritisao vas je kao vlada Miškovića. Seks kratak do pet minuta, ako ga uopste i bude.

ZDRAVLJE: Opasnost od okliznuća o bananu, pazite se.


bikBIK:

POSAO I PARE: Danas imate promenljivo raspoloženje i radnu energiju.Loše vreme za započinjanje novih projekata osim ukoliko trgujete genetski modifikovanom hranom.Para ni za mastan burek.

LJUBAV I SES: Nepromenljiva situacija u inače nepostojećem ljubavnom životu.Neki od vas bili srećni ako bi ostali udovci ili udovice,ali neće grom u koprive.Dosadan seks.

ZDRAVLJE: Problemi sa mačijim, magarećim ili tuberkuloznim kašljem, zavisno od slučaja.


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Dinamičan period za finansijski život,pogotovo ako se radi otrgovini nelegalnim supstancama ili ljudima.Možda je period da malo smirite ambicije ili strasti,inače vam ne ginu CZ ili Zabela.

LJUBAV I SES: Jednostavno vas nije briga za partnera ili ljubav trenutno,a ako i jeste u velikoj ste zamci.Scenario iz španske serije vam onda kuca na vrata.Bolje imajte samo seks

ZDRAVLJE:  Zdravi ste u nezdravoj sredini,kao osoba sa genima bubašvabe i Kita Ričardsa zajedno.


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Sumoran dan na radnom mestu,ali savršen dan za lenjstvovanje,iskoristite priliku I ne radite ništa.Para će biti ko u firmi koja je u stečaju.

LJUBAV I SES: Partner vam danas pokazuje svoju naklonost tako što vas davi kao zmija žabu.Uzvratite mu istom merom.Kvalitetan seks,ali uz moguće prinove

ZDRAVLJE: Umorni ste i bezvoljni kao amazonski lenjivac.


LAVLAV:

POSAO I PARE: Dosta toga se menja na ovom polju,recimo da trenutno ne stojite na zemlji nego na živom pesku.Novac postoji,ali ode brzo  kako i dođe.

LJUBAV I SES: Ljubavni život funkcioniše lepo,dok god partner radi po vašoj komandi.Seksualni život zdrav kao u niskoprofitnom bordelu.

ZDRAVLJE: Srce vam lupa dvesta na sat, odmorite malo.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Posla ima,ali para nema osim ukoliko ner odete nab rod gde ce vas najverovatnije oteti pirate i prodati u belo roblje.

LJUBAV I SES:  Partner nešto krije od vas ito vas izluđuje.Ne obraćajte pažnju,nema sidu,a ostalo je manje bitno.Nemaštovit seks.

ZDRAVLJE: I dalje loši tripovi,usled paranoje mnogi od vas će se plašiti i sopstvene senke.


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Mrzi vas da se ustajete rano kao i obično.Vredni ste samo ako vas neko potera puškom. Para imate, ali ih trošite na gluposti.

LJUBAV I SES: Nema potrebe da čitate ljubavni horoskop,nema prave  ljubavi ,a ni seksa za vas danas.

ZDRAVLJE: Opasnost od slomljenog nokta,mnoge pripadnice vašeg znaka će biti prestrašene ovom današnjom činjenicom.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Posao vam trenutno ne ide od ruke ,a ni od noge.Trošite više nego što imate,a imate manje nego što bi ste želeli,dakle stanje nepromenljivo.

LJUBAV I SES: Ljubavni život vam se razvija kao stomačna pantljičara u nevoljnom domaćinu.Partner jednostavno nema alternative kada ste vi upitanju.

ZDRAVLJE: Ako pijete,ciroza jetre.Ake pak ne pijete,trebalo bi,nervozni ste kao pavijan pre sezonu parenja.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Stanje na poslu jadno kao u ekonomiji zemalja trećeg sveta.Novca ima,ali on je iz nekog drugog vremena kada nismo živeli kao zemlja trećeg sveta i to ne vredi  ni pišljiva boba.

LJUBAV I SES: Ljubavi ima,ali osećate je samo prema vama samima. Trenutno nije vaša sezona parenja,kvalitetnijeg seksa će biti neki drugi put.

ZDRAVLJE: Okupajte se,smrdite kao čopor napalljenih tvorova.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: Rad na crno ide super,kao i  potrošnja novca na belo.Ukoliko radite pošten postao posejali ste bunike i radili za teglu kiselih krastavaca.

LJUBAV I SES: Ljubav je za vas uglavnom misaona imenica,ali ne i danas.Rob/robinja koga/koju ste toliko čekali će se verovatno pojaviti.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmenom moždinom tako da preporučujem manje mastrubacije i stajanja u mestu.

ganglijama.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Posao vam uyima dosta vremena,ne stignete ni da obrišete zadnjicu u wc-u.Pare su trenutno za vas nešto vidljivo,ali ne i opipljivo.

LJUBAV I SES:Partner će vam se opasno ugojiti i onda gledajte da ne budete ispod njega prilikom seksualnog odnosa ili će vam to teško pasti.

ZDRAVLJE: Opasnost od strujnog udara, ne gurajte prste u šteker.


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Uhvatite se za ušipa igrajte I to će vam biti bolje od onoga što trenutno radite,možda zaradite koji dinar kao ulični zabavlljač.

LJUBAV I SES: U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno.Vaše želje tu krše svaku konvenciju.Pre seksualnog odnosa sa partnerom potpišite ugovor u kome stoji da neće biti sudskog gonjenja zbog posledica istog.

ZDRAVLJE: Konstantan svrab,a češete se tamo i gde vas ne svrbi.


loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.