Horoskop za ovu nedelju
Horoskop za ovu nedelju

OVAN

POSAO: Razmišljate previše o onome šta radite. Kao da ste emotivno vezani za posao. Nije potrebno da se angažujete previše, jer vam ova nedelja donosi dosta uzbuđenja. Radićete sa osobom u znaku Bika ili Raka. Bilo bi potrebno da se dogovorite napravite neki koncept, pa tek onda da zaključite posao. Ne srljajte previse. Imate dobre poteze ali znate da se prepustite energiji koju ne umete da kontrolišete.

NOVAC: Ne trošite previše, već ulažite u nove projekte. Ovnovi koji rade za velike kompanije imaju priliv novca od sredine nedelje.

HOROSKOP: Ko se prca u liftu, ko se kreše u kadi, a ko vodi ljubav na ružinim laticama

reklame

LJUBAV: Vezani ste za nekog ko je odan porodici, kući, deci. To je osoba koja brine o svemu, a najviše o finansijama. Ovan ima izgleda da se bar nakratko povuče u sebe, u kuću, i bude na neki način sam. Ovnovi koji traže svoju drugu idealnu polovinu mogu je pronaći tamo gde najmanje očekuju.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kontraindikaciju na lekove koje uzimate.

PODZNAK: Ako je podznak Ovan, osoba ima dobar period za odlazak u inostranstvo. Potreba za sređivanjem i stabilizacijom doma je u ovom trenutku prenaglašena. Važno je da ne budete kruti da se razumete sa drugima.

horoskop magicne dame horoskopa

 

BIK

POSAO: Želite da se bavite isključivo stvarima koje vas čini srećnim. Niste neko ko bira poslove ali ne volite da se previše naprežete oko nekih stvari koje vam se čine nerealnim. Ukoliko nemate posao onda ga potražite od četvrtka.

NOVAC: Potrebna vam je finansijska satisfakcija. Zapravo, potrebna vam je pomoć. Imate vi sve, ideje, planove, nove mogućnosti ali novac je problem. U svakom slučaju biće još priliva, ukoliko budete poslušali nekog od svojih prijatelja.

LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja ne živi u vašem gradu. Morate da se krećete. Ljubavna energija traži u ovom slučaju posvećenost partneru, odlazak kod njega. Bik u braku mora da gradi više poverenja. Povlačite se kada su neka važna pitanja u vašoj zajednici. Ne pokazujte dovoljno samouverenosti.

ZDRAVLJE: Napeti ste. Potreban vam je mentalni odmor.

PODZNAK: Bik ima snage da se izbori sa problemima i raznim izazovima koji nisu prijatni. Posebno ako niste raščistili stare veze, sada je vreme da se toga oslobodite.

(ostali znaci horoskopa na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.