HOROSKOP ZA MLADOŽENJE: Ovakve su žene prema horoskopu! Dobro biraj udavaču!
HOROSKOP ZA MLADOŽENJE: Ovakve su žene prema horoskopu! Dobro biraj udavaču!

Gledaj zvezde pa biraj ženku! 

HOROSKOP OTKRIVA: Koje si alkoholno piće i kako deluješ na suprotni pol

 

OVNA

 

reklame

OVAN:

Pored nje se prosečno muško oseća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zameriti – uvek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja. Otvorena i čista od vas nece praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaja vas čuva. Vi ste njeno blago. Deca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako treba da se bore za sopstvene ciljeve. Sve što traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? . Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti sta znaci biti pravi muškarac. SVE JOJ ODMAH OSTAVITE U TESTAMENTU, PA SE UPUCAJTE!


bikBIK:

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredvidjena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? – prepustite se njenim rukama koje ce vam pokazati tajne opuštajuće masaze. I nikad, nikad nemojte sumnjati da ces vas napustiti kad je teško.To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? … s obzirom da ona ipak pravi najlepše. Deca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku? PREPIŠITE JOJ SVU POKRETNU I NEPOKRETNU IMOVINU!


HOROSKOP otkriva kako podnosite NEJEBICU

BLIZANCIBLIZANCI:

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete? E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruzi smisao. I da… puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne ? Deca joj od malena idu uporedo u bar dve skole i imaju bogata interesovanja. DAJTE JOJ SVE PARE, ALI ODMAH, SADA ODMAH!

nastavak na sledećoj strani

loading...