Godišnja astroprognoza

Jeste li u potpunosti zadovoljni svojim ljubavnim životom ili smatrate da bi ipak moglo da bude i bolje?

Ova godina je na izmaku i vi najbolje znate šta je u njoj valjalo, a šta biste najradije promenili ili zaboravili. Tokom 2015. neki su se srećno zaljubili, neki su se rastali od svog para, a pojedini rekli i sudbonosno ”Da”. Šta je to što sami sebi najviše želite da vam se desi u godini koja stiže kako biste bili potpuno emotivno ispunjeni? Možda to nikome ne biste priznali ali zvezde ipak sve znaju…

 OVAN

Solo pripadnicama ovog znaka nije toliko do ozbiljne veze koliko do neobuzdanih avantura. Ipak, ako se pojavi neko dovoljno interesatan dala bi mu priliku da joj postane par. Singl Ovnovi bi maksimalno da iskoriste svoje momačke dane sve dok se ne pojavi ona koja je vredna pažnje, ali ne mora odmah. Zauzete žene Ovnovi se nadaju da će se sinhronizovati sa svojim partnerom jer već neko vreme deluje kao da kaska za njom dok Ovnovi u vezi/braku očekuju da ih partnerka previše ne pritiska i ne uslovljava, jer bi to moglo drastično da ugrozi njihov odnos.

reklame

HOROSKOP: Najseksepilnija osobina vašeg znaka! Koje tajno oružje treba da koristite u igri zavođenja?

BIK

Usamljene žene rođene u ovom znaku sanjare o dovoljno ambicioznom i energičnom muškarcu kome bi mogle zapasti za oko dok solo Bikovi nemaju preteranu želju da se vezuju, oni smatraju da im je tokom naredne godine neophodno da uživaju u slobodi. Zauzete žene Bikovi očekuju da njihova jača polovina bude više fokusirana na nju, a ne na posao i drušvo. Muški Bikovi u vezi ili braku žude za više strastvenih momenata sa svojom partnerkom.

BLIZANCI

Usamljene žene rođene u ovom znaku očekuju da se što više muškaraca vrti oko njih sa kojima bi besomučno flertovale, a zatim odabrale onog najperspektivnijeg za vezu. Singl muški Blizanci kuju plan o odlasku na dalek put i priželjkuju da tamo upoznaju osobu zbog koje bi im zaigralo srce. Zauzete žene Blizanci bi najradije razbile monotoniju u emotivnom odnosu sa partnerom što većim brojem udvarača, kako bi dokazale sebi koliko zapravo vrede. Blizanci u vezi/braku bi da provedu što više vremena sa partnerkom dok se oprobavaju u novim aktivnostima ili na proputovanjima.

par

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.