kineski godišnji horoskop za 2016
kineski godišnji horoskop za 2016

Izuzetno povoljan period za kreativce i slobodne Lavice…

Mars, planeta akcije i seksualnosti, sredinom nedelje ulazi u znak Vage, gde joj je uticaj oslabljen. Ipak, harmoničan sekstil koji obrazuje sa Saturnom, simbolom trajnosti i ambicije, na neki način podstiče snagu Marsa, čemu doprinosi i ugao od 150 stepeni sa Neptunom, simbolom inspiracije i mašte. Ovi aspekti donose uspeh umetnicima i onima koji sarađuju sa strancima, naročito kroz bavljenje politikom, bankarstvom, marketingom, modom, turizmom ili radom u medijima. Ipak, treba biti oprezan, jer su moguće prevare finansijske prirode.

Prelazak Marsa preko Vage, sa zdravstvenog aspekta, može nepovoljno da utiče na kožu, zube i rad bubrega. Aspekte planete akcije i energičnosti Marsa, u znaku Vage, sledeće nedelje će osetiti svi znaci, najviše Ovnovi, Škorpije, Strelčevi i Jarčevi, a najmanje Vage, Bikovi, Blizanci i Rakovi.

reklame

horoskop-11--a--7777777777777

OVAN

Iako oslabljena, pozicija vašeg vladaoca Marsa, donosi vam uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem ili ste zbog posla prisutni u javnosti. Na koncertu ili u pozorišnom foajeu, možete da upoznate nekog Ovna, Lava ili Strelca.

BIK

Vaša profesionalna pozicija postaje sve jača, naročito ako se bavite politikom, bankarstvom ili radite u medijima. Očekuje vas uvećanje prihoda preko honorarnog posla, a moguć je i strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

BLIZANCI

Aspekti između planeta akcije i biznisa Marsa, i vašeg vladaoca Merkura, mogu da vam donesu priliv novca preko paralelnih poslova sa strancima. Budite oprezniji ako planirate tajni susret s jednim Strelcem, naročito ukoliko ste zauzeti.

RAK

Mladolika osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, potrudiće se da vas fascinira. Partner može postati sumnjičav i podozriv, kada je reč o načinu na koji provodite slobodno vreme. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.