HOROSKOP: Šta bi dete koje si bio reklo čoveku koji si postao?

0
1057
horoskop

Kad malo bolje pogledate unazad, jeste li ostvarili ono što ste želeli u detinjstvu ili ste uspeli da prevaziđete svoje najluđe maštarije?

Jeste li ikad razmišljali o postojanju mogućnosti sudara prošlosti i sadašnjice? Kakav bi bio susret mini i odrasle verzije vas? Da li biste pred tim mališanom pocrveneli, možda bi vas on ostavio bez reči ili biste imali čime da mu se pohvalite? Besno Pile vam otkriva šta bi kom horoskopskom znaku reklo vaše malo ja u sadašnjosti.

OVAN

A šta ti je to službenik, mnogo dosadno zvuči? Čekaj, hoćeš da mi kažeš da sam godinama trenirao fudbal bez veze? A ono kad nisam išao na ekskurziju samo da bi mi mama kupila nove kopačke jer me trener ismevao pred svima, ni to nema veze? Pa zar od svih zanimanja koje postoje nisi mogao da mi odabereš nešto lepo, gde se ne sedi ili gde mogu bar sa loptom da se igram?!? Ma ništa ti ne verujem da smo imali povredu sa 17 godina i da je moralo tako. I samo da znaš, to odelo i kravata su ti mnogo glupi, izgledaš ko neki čikica, uopšte ne ličiš na mene.

sta-bi-dete-koje-si-bio-reklo-coveku-koji-si-postao

BIK

Aha, ti si advokatica? A je l’ tu može puno da se priča i da te niko ne prekida? Joj, pa to je super, mene mama uvek opominje da brbljam i da bi trebalo da ućutim makar kad stariji govore. A da li od tog posla imaš dovoljno para da nam kupuješ haljine, meni su ove pantalone mnogo dosadne ali tata me stalno tera da ih nosim. A što ipak nisi učila školu da lečimo kuce i mace, meni je to velika želja? A šta sam još ono htela da te pitam… ? A, da- da li ideš u beli svet, jesi li bila u Diznilendu? A tamo gde su one piramide? A onaj smešni toranj što ukrivo stoji? Hm, pa tebi uopšte nije tako loše… Čekaj, gde ćeš sad, pa ima još svašta što me zanima da mi kažeš!

BLIZANCI

Brzo mi kaži, jesmo li poznate? Sećaš li se kad bi baka i deka došli na nedeljni ručak pa ih ja sve poređam za stolom, sednem i kažem: ”Dobar dan, dragi gledaoci, gledate emisiju Nedeljno popodne” pa onda pevam, recitujem, pravim intervjue sa tatom i sestrom dok me mama snima iz ćoška? Blaaaagooo teeebiii, pa ti glumiš i igraš i pevaš! Joj, što sam srećna, dođi da te cmoknem! Traže li ti autograme, koliko si puta do sad bila na televiziji, sve mi ispričaj! Da ti kažem, ja i jesam htela da budem glumica nego me tupava sestra ubedila da one ne šuškaju kad pričaju. Budala! A gde je sad ona? Gde je taj Novi Zeland, pa to nije ni Novi Sad ni Novi Pazar? Ma baš te briga što je predaleko, bar te ne zeza da zvučiš ko da su ti usta puna smokija.


 

Pročitajte i  Svet je pod njihovim nogama do kraja vladavine Blizanaca: Ova 3 horoskopska znaka ostvariće veliki uspeh do 21. juna 2019. godine

woman-939195_640


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.