HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!

2016. je tek počela, ali to ne znači da ne treba da se spremite za sve što vas očekuje u njoj… Saznajte da li vam sleduje godina puna ljubavi, dugova, novih avantura ili ćete se možda naći u novom poslovnom okruženju?

Ovan

Ovo je godina kada konačno treba redovno da idete u teretanu ili istrčite maraton. Prema rečima Suzan Miler, 2016. je idealna godina da se osobe rođene u znaku ovna posvete svom zdravlju i izgledu i dovedu se u formu koju su oduvek želele. Ako imate zdravstvenih problema, pobrinite se da ih rešite pre septembra. Ovnovima se u drugoj polovini godine smeše moguće bračne ponude. Sve u svemu, ako ste ovan, ovo će biti odlična godina za ostvarivanje zacrtanih ciljeva.

horoskop1

reklame

Bik

Suzan Miler kaže da je za Bikove u 2016. ključno da češće izlaze zato što će im ova godina biti u znaku ljubavi. Ako ste u braku, vaša ljubav će postati veća i dublja. Uz to, može se desiti i da dobijete prinovu.

Blizanci

Ova godina je idealna za renoviranje, ali i za pronalaženje nove kuće ili stana. Nakon 9. septembra očekuje vas napredak na ljubavnom planu. Suzan Miler u suštini poručuje da prvu polovinu godine provedete u “opremanju gnezda”, da biste u drugoj polovini primili ljubav u to gnezdo. Sem toga, ovaj znak tokom 2016. može da očekuje veliku podršku porodice.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.