FEJSBUK CHAT

BIK


Za vas je seks instiktivna stvar. Prema tome vi se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Kod vas postoji potreba i težnja za uživanjem u seksu, kao uostalom i u drugim stvarima poput hrane i pića. Zato ste skloni da i u seksu preterujete, pa kad je partner već iscrpljen vi tražite još. Senzualnost je vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on oseća da ste mu posvećeni i da uživate u njegovom dodiru.

Partnerov fizički izgled vam mnogo znači, ali i njegovo ponašanje u toku vođenja ljubavi. Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Naročito uživate kada vam partner ljubi sve delove tela, što mu takođe uzvraćate. Partnerovo telo i seksualnost najbolje osećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tela. Milovanje i masaža tela vas veoma uzbuduju. Za vreme seksa volite da svira muzika, a u predahu ljubavne igre slatkiš ili piće postaju sastavni dio rituala. U seksu ste spori, a predigra vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin. Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vreme nakon njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Malo koji znak ima tako snažan orgazam kao Bik. Niste skloni perverzijama i prevelikom eksperimentisanju u seksu zato jer ste dosta lenji, jer se u ozbiljniju seksualnu vezu upuštate samo ako iza nje stoje emocije. Seks radi seksa vam ništa ne znači. Grupni seks vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve da probate.
Znate da budete posesivni i ljubomorni. Osetljivi ste na partnerovo ponašanje i možete ispoljiti preosetljivost, a zatim i tvrdoglavost. Na partnera delujete umirujuće i reklo bi se isceljujuće. Uvek ste spremni da mu ugodite, mada ponekad to činite dosta nespretno. Jednom rečju, vama je teško odoleti.

reklame

 

zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.