S retrogradnom Venerom nema šale, kažu astrolozi! Evo ko mora biti oprezan ovog vikenda…

Ako se već neko vreme osećate pomalo kao da ste u “zoni sumraka”, sve optužbe uputite “na račun” retrogradne Venere, piše Lovesensa.

Na svakih 18 meseci, dođe i tih četrdesetak dana kad planeta ljubavi izgleda kao da se vraća unazad, a baš je tada i vreme kad nam se vraćaju stara pitanja, stare dileme a često i… stare ljubavi.

reklame

Dva su znaka posebno osetljiva na vreme retrogradne Venere – Vaga i Bik. Mada na prvi pogled nema dva znaka koja bi mogla biti toliko različita, njihova vladarka odlično ih predstavlja svojom dualnom prirodom.

Još od petka, Venerinog dana, njena energija upućivaće nas na uživanje, zabavu, izlaske, ali astrolozi savetuju da Bik odoli ovim izazovima!

Ulazak Marsa u vaš znak doneo vam je napetost, anksioznost, neku tegobnu želju da se stvari raščiste. Ukoliko dopustite ovim instinktima da vas iscrpljuju, nezadovoljstvo će se samo povećavati. Koliko god da vas privlače nove stvari, za vas je, dragi Bikovi, najbolje da se posvetite dovršavanju starih situacija.

Pomračenje Meseca nije vam lako palo, ogromnu količinu energije morali ste da utrošite na gašenje velikog emocionalnog požara. Prve nedelje marta iscrple su sve rezerve koje ste imali za društveni život, a finansije su takođe još uvek nestabilne mada ste ovog meseca pokazali zavidnu finansijsku disciplinu.

Zato je najbolje da i vikend provedete u razmišljanjima o što zdravijem životu, da se posvetite fizičkom oporavku, spavajte što više i provedite vreme u prirodi, pripremite se za dolazak proleća u punom sjaju. Vredeće!

lovesensa.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.