Osobe rođene u ovom znaku su one prema kojima nema ravnodušnosti!

 

Reč je o Škorpiji.

reklame

Sunce u znaku Škorpiona čini pripadnike ovog znaka osobama koje po mnogo čemu drugačijim od drugih. Kako se u prirodi sve manje, pojavljuju se vidljivi znakova kraja života, odnosno truljanje, zamiranje prirode, koja se priprema na jedan drugi period života, za neko novo rađanje, tako i u ljudima rođenim u ovom znaku se život i smrt bore, dobro i zlo, kostruktivno i destruktivno. Duh i materija bore za prevlast. Kako u prirodi, tako i u ljudima rođenim u ovom delu godine postoji snažna unutrašnja borba, često manifestovana kroz dinamiku, aktivnost. Koje će sile prevladati, destruktivne ili stvaralačke, je neizvesno, ipak svaki kraj donosi i novi početak, a svaka kriza i novu šansu. Individualno je i neizvesno, koja će strana i u kom periodu života pobediti, ali će kriza biti povremeno vrlo jakih kod svih rođenih u ovom znaku.

horoskop za vreme vladavine škorpije

Ljudi, koji su pod delovanjme Plutona i Marsa imaju dubinu, kako emotivnu, tako i unutrašnju. Instinkti su jaki, strasti jake, intuicija često izražena, a i podsvest snažna. Znak čiji je simbol reka, Škorpion je dubok i, kao i reka, donosi puno toga nepoznatog skrivenog, aktivnog, jer to je voda koja se kreće, pa je takav i njihov život, često dinamičan, pun raznih prepreka, ne retko kriza i unutrašnjih konflikata, često susreta sa smrću, na razne načine, mentalno ili kroz profesiju, koja je često vezana za smrt, krize, patnju ili opasnost ili kroz susret sa seksualnošću, koji je takođe nešto izazovno, što ih menja i deluje dublje nego na druge znake. Predavanje nečemu, bilo ljubavi, prijateljstvu ili poslu je često potpuno, bez zadrške.

Škorpija, znak osmi po redu je znak koji donosi tajne, bilo susretanje sa tuđim tajnama, ili sa sopstvenim, koji uvek ima više nego kod drugih. Same Škorpije su dobre za otkrivenje skrivenog, tajnog, nepoznatog, pa im otuda odgovaraju i zanimanja koja imaju u sebi takvu prrodu. Ne smatra se slučajno Škorpion najvećim detektivom u horoskopu, ali u ovom znaku rođeni su i ljudi istraživačkog duha, kao što je Marija Kiri, Paracelzijus i mnogu drugi. Izvrsni mogu biti i stvaroci, umetnici, kao što je: Paganini, Turgenjev, Edgar Alen Po, Dostojevski, Pikaso, Crnjanski i mnogi drugi.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.