HOROSKOP

Nemaš sreće u ljubavi i čini ti se kao da se iznova isti likovi provlače kroz emotivni život što neumitno vodi ka debaklu?

Jeste, razmišljala si i kako tvoje ime ide uz njegovo prezime, kako bi deca mogla da vam se zovu, a jesi li, lutko, možda malo analizirala kad je rođen? Ne kako se slažu tvoj i njegov znak, to rade i devojčice u osnovnoj školi.

Šta, nisi znala da postoje pripadnici zodijaka koji na keca mogu srce da ti zaviju u crno? E pa mi ćemo da ti kažemo od koga da bežiš ko đavo od krsta, jer od takvih dečaka ‘ leba nema. Nema na čemu, i drugi put.

LAV

reklame

Kralj među životinjama i car među kompleksašima. Ne, njemu ništa nije dovoljno dobro, on bi da sve bude u fulu, da na sve strane šljašti raskoš.

Ako voliš da se oblačiš sportski i ležerno, već posle drugog izlaska će ti pokloniti markiranu majicu sa cirkonima, jer ne može on da šeta neku tamo običnjakušu. Zasipaće te parfemima od čijih cvetnih nota će ti se želudac blago obrtati, ali eeeej, da nije njega ti sveta ne bi videla, on je tvoje svetlo na kraju tunela!

HOROSKOP

Treba da mu budeš zahvalna što nisi sa nekim zarozankom, jer on je sav gizdav, ima najbolju garderobu, vozi najskuplja kola i ima poslednji krik međ’ smartfonima (ako se malo udubiš, shvatićeš da to ima veeelike veze sa njegovom mikro pišom).

S obzirom da je pravi alfa mužjak, podrazumeva se da mu ideš niz dlaku, nikako, ali NIKAKO da se suprotstavljaš njegovom cenjenom mišljenju kada ste u društvu.
Zapravo, šta ima ti uopšte da misliš kad si sa njim osvojila džek pot, al’ zamalo. Shvatila si, njemu ne treba devojka koja ima svoje ja, već lutkica koja diše na škrge i trepće. Ako možeš da živiš u zlatnom kavezu, onda samo napred. Pored njega ćeš imati sve materijalne blagodeti, ali kad ti se smuči nećeš imati kome da se izjadaš jer si i poslednju drugaricu izgubila tako što te je ubedio kako ona laže da ga je videla kako nasrće na nn plavušu u gradu dok si ti sedela kod kuće i vezla goblen čekajući da ti se javi…

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.