NATALNA KARTA HOROSKOP OTKRIVA: Zašto vam se nije javio?

Izašli ste na prvi sastanak i bilo vam je lepo. Oboje ste se odlično proveli i čini vam se da su se sve kockice sklopile. Pa, zašto se onda ne javlja? Da nije pogrešno zapisao broj ili izgubio mobilni? Horoskopski znak otkriva verovatni razlog zbog čega vam se nije javio.

Ovan

Budite sigurni u jedno, ako vas Ovan nije nazvao, to nije zbog toga što je izgubio broj, ili je zaboravio da ga zapiše, već isključivo zato što je pronašao nekoga ko mu je zanimljiviji. Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni pa vas verovatno ni neće previše zavlačiti, stoga već tokom susreta možete da uočite znakove da li je ozbiljno zagrejan ili se druži s vama u nedostatku bolje prilike. Obratite pažnju da li vas merka po celom telu, da li insistira da vas prati kući i da li moli za vaš broj. Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, Ovan je zainteresovan i nazvaće vas, ako ne iste večeri, onda sigurno najranije ujutru. Ako se dotad ne javi, ni neće.

Bik

S ovim znakom možete biti sigurni da vas, ako je većtražio vaš broj, želi nazvati, ali je previše spor i trom da bi to odmah uradio. Prvo će da čeka da prođu tri dana, onda će čekati još koji dan da ne bi ispao previše napadan, a kad konačno skupi hrabrosti da vas nazove, nakon mesec dana, vi ga se nećete ni sećati. Čak i kad je jako zagrejan, Biku je teško da preduzme prvi korak, stoga je nekad dobro da vi preuzmete inicijativu, ali oprezno, jer ako budete suviše napadni, uplašiće se i povući.

reklame

HOROSKOP OTKRIVA: Koje si alkoholno piće i kako deluješ na suprotni pol

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se ni neće javiti. Ovaj zvrk i vetropir s lakoćom gubi pažnju, stoga su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će ga zainteresovati. Nemojte da se ustručavate i preuzmite inicijativu pa vi njega prvi nazovite, jer je moguće i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorisao, budući da ima hiljade kontakata u mobilnom, a i njemu će biti super da ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji da preuzme stvari u svoje ruke.

Rak

S ovim osetljivim znakom morate biti vrlo oprezni već prilikom prvog susreta, jer svaka reč koju mu uputite ima poseban značaj i težinu. Rak će uspeti da pronađe u svakoj vašoj izjavi skriveno značenje i razlog da vas ne pozove, ponajviše zbog straha da će biti odbijen i ponižen. Ako vas Rak ne pozove, nemojte misliti da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Treba mu mnogo vremena da uopšte zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspe da vas nazove, znači da ste na njega ostavili snažan utisak. U međuvremenu, vi ste izgubili i živce i volju, ali dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nežan muškarac, kojeg bi svaka žena htela da ima pored sebe.

Lav

Lav obožava lov i zavođenje pa nije retkost da u jednoj večeri razmeni brojeve s nekoliko atraktivnih žena ili devojaka. Ukoliko vam se ne javi, verovatno je upoznao neku koja mu je privlačnija i zanimljivija. Ipak, nemojte se zbog toga uzrujavati, jer Lav nekad zna da bude površan i esteta, stoga to što vas nije pozvao samo znači da niste dovoljno napadno istakli svoje fizičke atribute.

HORORSKOP: Kako se koji znak ponaša u horor filmu

Devica

Muškarac Devica nije neki zavodnik, stoga znajte da ako zatraži vaš broj, sigurno će vas nazvati. Pre toga će vas pitati kad vam odgovara, do kad radite, u koje doba spavate, kako slučajno ne bi nazvao u pogrešno vreme. Ukoliko vas ne nazove nakon što je to obećao, moguće su dve opcije – ili mu je ukraden moblni (jer ova picajzla nikad ne gubi stvari), ili je previše analizirao čitavu situaciju, pa je uspeo da pronađe neku vašu manu zbog koje je zaključio da ne biste funkcionisali kao par. Najbolje je ako vas nazove odmah sutradan, jer tako neće imati vremena za sitničarenje.

Vaga

Vaga je zavodnik kome je omiljeni hobi skupljanje brojeva atraktivnih žena, pa ako ste s njim razmenile broj, to ne znači da želi da vas nazove. Ovaj muškarac voli da ima opcije, pa ako vas nije nazvao, verovatno je naišao na neku drugu ženu, ili je pak već u vezi pa je ionako od početka bio zainteresovan samo za prolazan flert, a razmena brojeva bila mu je samo sredstvo kako ne bi povredio vaša osećanja.

Škorpija

Kod ovog strastvenog muškarca nema nećkanja i dilema; ako mu se sviđate, nazvaće vas, a ako mu niste zanimljivi, neće. Toliko je jednostavno. Doduše, ovaj muškarac je opsednut seksom, pa vas u nekim slučajevima može kontaktirati isključivo s tom mišlju, pa ako želite nešto trajnije, nemojte sa Škorpijom odmah brzati u krevet. Strpite se i pričekajte da vidite da li je zainteresovan za vas, ili samo za razuzdanu igru u krevetu.

HOROSKOP: Šta ko kaže posle seksa i da li je to u redu?

Strelac

Strelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa cuživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren pa mu nije teško da priđe ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronameran pa verovatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strelac zatraži vaš broj, on iskreno želi da vas ponovo vidi, barem u tom trenutku. Poslaće vam poruku iste večeri, a već sutra vas pozvati na vožnju biciklom ili planinarenje. Ako to ne uradi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno na vas zaboravio jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija daje izgubio mobilni.

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopšte zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo s namerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresovan. Ako vas ne nazove, veliki su izgledi da se radi o nekoj višoj sili, kao na primer da je izgubio telefon, ili je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, biće dovoljno obziran da vam se naknadno izvini.

Vodolija

Vodolija će bez problema tražiti vaš broj, ali nemojte da mislite da to išta znači. S njim nikad ne možete znati da li želi da se samo druži sa vama, ili ga više privlačite u romantičnom smislu, a možda želi oboje. Ako vas ne nazove, nemojte to da doživljavate suviše lično, jer je verovatno zaboravio. Ukoliko se ipak seti da vas nazove, što može biti i nakon nekoliko nedelja, tek tu počinje avantura jer će vam trebati dugo vremena da uopšte definišete vaš odnos. Ovaj muškarac je sposoban da vas nazove prijateljicom čak i ako svaku noć spavate kod njega, i u njegovom stanu imate mnogo svojih stvari i četkicu za zube. Prividan osećaj slobode za njega je od presudne važnosti.

Ribe

Ovo je jedan od retkih muškaraca kod kojeg najčešće čujemo izvinjenja poput “izgubio je mobilni”, “pogrešno je zapisao broj” itd. S tim što su kod ovog znaka ovakva opravdanja iskrena. Ovaj rastreseni i zbunjeni tip zaista je sklon gubljenju stvari i zaboravljanju, pa to što vas nije nazvao ne znači da mu se ne sviđate. U retkim slučajevima, nije vas nazvao jer je zauzet, a vi ste mu bili samo neko za flert, osoba u čijem se društvu osetio poželjnim pre nego što se vratio kod partnerke u stvarni život.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.