HOROSKOP OTKRIVA KOLIKI SI FIJUK: Rak je paranoik, Vodolija često između zdravog razuma i ludila a Vaga je najgora za sebe

0
5825
horoskop otkriva koliki si fijuk

Bikovi su najskloniji razvoju opsesivno-kompulsivnih poremećaja, a Devica graničnih poremećaja ličnosti. Škorpije i Rakovi će se više nego drugi povlačiti u sebe

 

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja osobnosti biće reč o isprekidanom eskplozivnom poremećaju. Karakterišu ga snažni ispadi besa koji nisu uopšte u skladu sa situacijom.

bes dranje

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako s njima počnete da raspravljate kako stvari treba raditi, to bi moglo potrajati satima. Sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulsivnog poremećaja jer ako nije po njihovom skloni su paničarenju.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna 2019: Najveću naklonost zvezda uživaće Ribe, Blizanci i Vage

Blizanci

Imaju zavisničku ličnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose da budu sami i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno i željeno pa im to stalno iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj zavisničkog poremećaja ličnosti.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.