Ženi koja ti rodi dete moraš da podigneš spomenik

Saznajte koji je mesec u narednoj godini naročito povoljan za začeće i šta sugerišu zvezde svakom znaku kada bi bilo najbolje da ostanu u drugom stanju 

Biti majka je, kažu, najlepša životna uloga ali i doživotni posao bez određenog radnog vremena. Dok pojedine žene ostaju u drugom stanju bez imalo muke, potpuno neplanirano, nemali je broj onih kojima već neko vreme to ne polazi za rukom iako im je beba prioritet. Bilo da o detetu već dugo razmišljate ili su vam bebe slatke ali još uvek niste sigurni da li ste spremni na taj korak, otkrijte koji su to najpovoljniji periodi za trudnoću tokom sledeće godine za svaki znak.

OVAN

reklame

Zbog uticaja retrogradnog Merkura u drugoj polovini januara postaćete prilično ratoborni što bi moglo da dovede do pogoršanja odnosa sa partnerom. Ovo svakako nije dobar period za proširenje porodice i planiranje bebe. Ne bi trebalo da brinete jer kako godina ide, tako će vaš odnos postati sve harmoničniji. Naravno, ako suzbijete potrebu da dominirate nad partnerom. U drugoj polovini godine vaša veza će oživeti i dodatno ćete se emocionalno povezati što će rezultirati veoma uzbudljivim i učestalim seksom. Najveće šanse da ostanete u drugom stanju su vezane za avgust i novembar, ali ni ostali meseci do kraja godine uopšte neće biti kontraproduktivni po tom pitanju.

BIK 

Svakako bi trebalo da znate da Bikovima, kako ženskim, tako i muškim, za 2016. godinu stoji da će kod njih biti novosti po pitanju dece, pogotovo onima koji već neko vreme planiraju da se ostvare  u ulozi roditelja. U periodu od januara do aprila biće dosta nesuglasica sa partnerom jer ćete biti posvećeniji poslu nego vašem odnosu i kući. Međutim, od jula će se rasplamsati strasti između vas dvoje tako da možete da očekujete da će vam biti ispunjena svaka želja u krevetu. Partner će biti izuzetno obziran i nežan tokom čitavog leta i sve do septembra, tako da je to najpovoljniji period za drugo stanje. To, naravno, ne znači da će ostatak godine biti potpuno neuspešan ako pokušavate da ostanete trudni.

BLIZANCI 

Početkom 2016. godine i te kako ćete osetiti pozitivan uticaj Venere na vaš horoskopski znak. Međutim, i Saturn će dominirati u vašoj kući porodice prva 4 meseca pa je moguće da dođe do nekih neobjašnjivih situacija. U maju ćete pucati od energije, tako da će se to odraziti i na vaš zajednički odnos i to je prvi odličan period kada biste mogli da ostanete u drugom stanju. Tokom leta vaše emocije će još više ojačati, jer će vaš partner obraćati više pažnje na vas nego na poslovne obaveze. Imaćete dovoljno vremena da se posvetite jedno drugom, a seksualni život će vam živnuti od avgusta. Drugi sjajan period za realizaciju plana o trudnoći je oktobar.

biseri trudnica

 

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.