Dnevni horoskop za 2.7.2016.

Mesec mart donosi nam puno događaja, šokantnih vesti i preokupiranosti poslom. Imamo i eklipsu Sunca i Meseca, koje prave velike konfiguracije što će sigurno pokrenuti neke događaje. Saturn kreće retrogradno i radi egzaktan kvadrat s Jupiterom.

 

Ono što treba izdvojiti za ovaj mesec je aspekt 16. marta – trigon Jupitera na 16. stepenu Device s Plutonom na 16. stepenu Jarca. Ovaj aspekt je bio u oktobru 2015., a ponoviće se u i junu 2016. Taj aspekt jako utiče na poslovanje, povećava uticaj, veru, motivaciju. Treba preduzeti konkretne korake kako bi se ovaj aspekt manifestovao ili iskoristio. Sada možete da rešite dugogodišnji problem, kapitalizovati finansije. Sad je vreme za pokretanje poslova jer imate motivaciju i ambiciju za uspehom.

reklame

Najznačajnije kretanje planeta:

8.- 9. marta – totalno pomračenje Sunca na 18 stepenu Ribe/Device

12. marta – Venera ulazi u znak Riba

20. marta – Sunce ulazi u znak Ovna

21. marta – Merkur ulazi u znak Ovna

23. marta – Pun Mesec na 3 stepena Ovna/Vage

25. marta – Saturn kreće retrogradno na 16 stepeni Strelca.

planete

Rani dani marta donose nam finansijska ograničenja. U ljubavi, odvajanje od voljene osobe ili pak potreba da se bude sam. Oko 8. marta pomračenje Sunca na 18 stepeni Riba u opoziciji s Jupiterom na 18 stepeni Device. Ovo potpuno pomračenje Sunca može nam doneti rastanke, odlazak nekog na put, završetak…

Tokom narednih šest meseci može doći do više frustracija, i iznad svega , više nesigurnosti. Ovo pomračenje Sunce želi da nas nauči da budemo više optimistični i da se oslobodimo pesimističnih razmišljanja ili stavova. Uostalom, ništa nije onako kako nam se čini. Tokom pomračenja biće aktivna konfiguracija Sunce – Mesec – Jupiter – Uran na istom 18. stepenu i pokazuje vrlo pozitivnu stranu ovog pomračenja.

spiritualni horoskop za lava

Možete u sledećih šest meseci da očekujete neočekivano, iznenadne nagrade, inovacije, rešenje i olakšanje. Očekuje nas ogroman napredak, posebno u području nauke i tehnologije. Ako u svom natalnom horoskopu imate neku planetu na 18. stepenu, onda je ovo jako bitno pomračenje za vas. Sve što počnete oko pomračenja, rezultate možete očekivati kroz šest meseci na sledećem pomračenju Sunca.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.