HOROSKOP: Otkrijte u kakvoj su veze pojedine popularne pesme i položaj planeta u trenutku vašeg rođenja 

 

Svaki horoskopski znak ima jednu ili više dominantnih osobina po kojima se mogu prepoznati na kilometar. Iako možda niste svesni, mnogi poznati kantautori su tvorci pesama koje kao da govore samo o vama. Saznajte o kojim je to hitovima reč.

reklame

 

OVAN

“200 na sat u krivinu, 200 na sat, obožavam tu brzinu, 200 na sat, ko će brže, ko će bolje” – Ivan Gavrilović

Vaša energičnost je nadaleko poznata. Za šta je običnom čoveku potrebno 48 sati da obavi šta ima, vama to polazi za rukom u samo pet-šest. Kao da ste klonirani pa možete da se nađete na dva tri -mesta istovremeno. Statičnost isisava život iz vas, da se lično pitate niko ne bi ni trebalo da spava, ceo život bi trebalo da se sastoji samo od akcija i zezanja.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

BIK 

” Dobro znam da ćutim, ali samo ponekad, kada jedem i kada spavam onda ne pričam ” – Oružjem protiv otmičara

Imate dobru dušu ali mnogo volite da pričate, što sagovorniku ume da zasmeta. Uglavnom iz pristojnosti sasluša vaš monolog do kraja, boreći se da dođe do reči kad vi hvatate vazduh. Ali ne treba zaboraviti ni vašu moć ubeđivanja, kako je to o čemu vezete od izuzetnog značaja za čovečanstvo. Svaka ;ast, ne mo\e svako ni hipnotizer da bude.

BLIZANCI 

” Dobacuju na ulici ”Srce, maco”, dobacuju na ulici ”El se znamo” ”- Sajsi MC 

Biti vlasnica tolike količine harizme ponekad je nož sa 2 oštrice. Zračite gde god da se pojavite, pa vam nije teško da oko malog prsta zavrtite onog ko vam zapadne za oko, ali vam se i raznorazne budale nakače na vrat pa ne možete tek tako da ih se otresete. Možda ipak tu ima i malo vaše krivice, jer nesvesno koketujete sa svima.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.