Beše jutro kad je Bog stao pred svoje dvanaestoro dece i svakome od njih usadio seme ljudskoga života. Jedno po jedno je poslušno istupalo pred njega i primalo taj veliki dar… 

OVAN 

Tebi prvom dajem ovo seme kako bi imao tu čast da ga pre svih poseješ. Za svako seme koje poseješ, u tvojoj ruci  će se umnožiti bar milion. Ali nećeš imati vremena da gledaš kako svako seme raste, jer porašće više biljaka od toga koliko si planirao. Ti ćeš biti prvi koji ćeš sa mojom idejom dopreti do umova ljudi. Tvoj posao neće biti da neguješ tu ideju niti da je preispituješ već da stvaraš ljude svesne mog postojanja. Tvoj život će biti akcija, akcija i samo akcija. Zbog tvog predanog rada poklanjam ti vrlinu samopoštovanja.

reklame

I Ovan se u tišini vrati na svoje mesto.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

BIK

Poklanjam ti moć da stvoriš seme iz materije. Poveravam ti veliki posao koji zahteva izuzetno strpljenje, jer moraš dovršiti ono što si započeo ili će seme otići u nepovrat. Dok ne dovršiš svoj zadatak, nemoj da se preispituješ ili se oslanjaš na druge. Zato ti darujem snagu, a ti je mudro iskoristi.

I Bik se ćutke vrati na svoje mesto.

Zaljubljene duše horoskopa: Škorpija bukvalno luda, Rak voli slatke porukice, Ribe brzo odlepe

mesečni horoskop za jul 2015

BLIZANCI

Tebi dajem pitanja bez odgovora da bi ih podelio sa ostalima i da bi shvatili sve ono što ih okružuje. Ti nikada nećeš znati zbog čega ljudi pričaju ili slušaju, ali u toj svojoj potrazi za odgovorima naći ćeš moj dar znanja.

I Blizanci se vratiše na svoje mesto.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.