zašto žene odustaju od muškaraca
HOĆU PRINCA:  Lep, dobar, zgodan, pametan, romantičan, šarmantan…

U stvari hoću, pravog Princa. Princa Na Kvadrat.

Mora da bude lep, dobar, zgodan, pametan, romantičan, ekstremno šarmantan, privlačan i elokventan, snažan i zabavan. Treba da zna zanimljivo da priča I o dosadnim temama, da ume da me nasmeje u svakoj prilici, čak i kad mi nije do smeha, da mi pokloni cvetić ili spremi večeru onako, bez nekog posebnog povoda, da stoički trpi moju familiju, da ume da sklopi sve što rasturim, da je uredan bez zvocanja, pažljiv bez smaranja, zaljubljen bez ljubomore i privržen bez opsesije.

reklame


Hoću da u prodavnici cipela, kad se dvoumim između dva para, pokaže na treći I kaže :”Uzmi sva tri!”, da me povede u šetnju po kiši, da se izgubi kad mi dođu drugarice na kafu, ali da se isto tako volšebno stvori da mi ponese kese kad se vraćam iz šopinga. Mora da zna da me ne pita ništa važno pre prve kafe, da mi skine naočare i skloni daljinski ako zadremam ispred TV-a, da se iskreno obraduje kad mu spremim omiljeno jelo, čak i ako ne uspe najbolje, da kaže “Ebeš utakmicu, hajdemo u pozorište!”, da mi pohvali svaki put frizuru i pridrži kaput.

Pravi Princ treba da zna da ćuti sa mnom i da se smeje sa mnom, da ume da mi prepriča zamršene delove filmova i knjiga, da mi šapuće pesme sročene samo za mene, da zajedno gledamo izlaske sunca…

…a, kad bolje razmislim, poslužiće i ovaj sadašnji!

 

Udacaca Revoked / besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.