HITNA POMOĆ ZA MAMURNE: Služba koja otklanja mamurluk za 45 minuta

Od nedavno ulicama Las Vegasa patrolira tim pod nazivom “Hangover Heaven”. Služba skuplja mamurne ljude i leči ih od mamurluka u roku od 45 minuta. Evo šta im rade…

Izgleda kao običan autobus, ali nije. Ukoliko ste prethodno veče presisali od alkohola, a danas morate na posao (a živite i radite u gradu svetlosti), samo dignite ruku i zaustavite ga, a ljubazno osoblje Hangover Heaven tima će uraditi sve ostalo.

Ovi momci tvrde da za 45 minuta mogu da izleče i najtvrdokorniji mamurluk i od alkoholnog zombija načine pristojno ljudsko biće.

reklame

Oni vas prvo udobno smeste u fotelju, a onda vam daju infuziju krcatu mineralima, vitaminima i antioksidansima. Dok se vozate gradom, vaše telo se postepeno hidrira.

Poznato je da je osećaj mučnine, dezorijentisanosti i simptomi slični gripu koje svako jutro nakon pijanke imate, velikim delom potiču od dehidracije i naglog gubitka korisnih materija iz organizma. Kada osetite te simptome, znajte da je vreme da okrenete broj telefona raja za mamurne.

hangover-bus

Momci će odmah doći u vaš stan, hotel i na licu mesta vam ukazati pomoć, a možete se i provozati sa njima autobusom dok primate tretman, čija je cena simboličnih 160 dolara.

Ukoliko vam je stanje naročito loše, ekipa ima za vas i poseban paket usluga pod imenom “Paket za uskrsnuće” (Rapture pack) u koji ulaze lekovi protiv mučnine i glavobolje i udisanje kiseonika u trajanju od 30 minuta.

Momci tvrde da je njihov metod medicinski potvrđen.

Jedite, pijte, povratite, pa sve iz početka…

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.