50 razloga da budeš zadovoljna bez njega

Preboljevanje bivšeg, tuga i praznina nakon raskida možda su najteže stvari na svetu. Morate da naučite kako da se nosite s bolom, ali i sa promenama raspoloženja i pritiskom da se što pre saberete i krenuti dalje, jer život to od vas traži.

Nemojte pokleknuti u trenucima slabosti i pokušavati da se vratite na staro, jer da je ono valjalo, ne bi se ni raspalo. Umesto toga, poslušajte neke od sledećiih saveta:

Nemojte ga moliti da vam se vrati

Teško je nositi se sa raskidom, ali molbe da se vrati neće doneti ništa dobro. Ako vas odbije biće još bolnije nego što je sada. Ako vas prihvati, velika je verovatnoća da će, nakon početnog uzbuđenja, stvari ponovo krenuti nizbrdo, ovaj put možda i gore nego ranije… U svakom slučaju, bićete samo još više povređeni.

reklame

5 znakova da ćeš živeti 100 godina

U trenucima tuge i beznađa, kada poželite da ponovo ljubite njegove usne, setite se svega onog što je bilo ružno, setite se svakog puta kada vam je naneo bol, setite se svega što vas je nerviralo i biće vam jasno koliko su lude vaše želje za povratkom u takvu vezu. Da li zaista želite da iznova prolazite kroz sve to?

Prekinite svu komunikaciju

Ovo će možda delovati previše oštro na samom početku, ali ako prekinete sve komunikativne kanale s bivšim biće vam lakše da ga prebolite. Izbrišite njegov broj, sakrijete profil na društvenim mrežama. Ako je potrebno, privremeno prekinite i kontakt s osobama koje vas podsećaju na njega.

ja sam devojka

Daleko od očiju – daleko od srca. U početku vam se ove mere mogu činiti nepodnošljivima, ali kako vreme bude prolazilo, želja da mu pošaljete poruku će polako bledeti, do te mere da će doći i onaj dan kada gotovo nijednom nećete pomisliti na njega. Pustite u svoj život neke nove ljude, izađite na neka drugačija mesta i pustite da vreme i život odrade svoje.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.