Glumi kul tipa a srce mu izgore za tobom: 5 pomalo uvrnutih znakova da mu se mnogo sviđaš
Foto: Freepik.es

Muškarci često imaju problema sa izražavanjem svojih pravih osećanja, ali moguće ih je iščitati iz načina na koji se ponašaju.

Ali znakovi kojima odaju da mu se sviđate često mogu biti zbunjujući i teško ih je prepoznati. Stoga vam u nastavku donosimo one najmanje očite načine na koje momci pokazuju da im je stalo do vas kako biste ubuduće znale da ih na vreme prepoznate:

U vašem prisustvu se uozbilji i utiša

U društvu je inače poznat kao zabavan tip koji se nikada ne gasi, ali kada ste vi u blizini postane bubica? Ovo je zapravo poprilično očit znak da mu je stalo do vas i vašeg mišljenja pa ne želi da se pred vama ni na koji način osramoti pa radije ćuti.

reklame

Poštuje vaša pravila

Dogovorili ste se da čujete za tri dana i on je čekao i nazvao vas tačno u dogovoreno vreme, a pre toga vam nije poslao ni poruku? Verovale ili ne, to je jedan od znakova kojima odaje da mu se zaista mnogo sviđate jer ne želi da prekrši nikakvo pravilo i tako vas uvredi ili otera od sebe pa će radije strpljivo čekati da vam se javi i čak će izbegavati mjesta na kojima bi mogao da vas sretne kako vam se ne bi učinilo da je prenapadan.

Vređa vas

Izreka “Ko se bije, taj se voli” nije besmislena. Momci se toga često drže i kada odrastu pa pokušavaju da vam se približe tako što vas vređaju ili zadirkuju jer ne znaju kako da vam drugačije daju do znanja da im se sviđate. Znamo da je to nezrelo, ali i ovo je definitivno jedan od znakova na koje bi trebalo da obratite pažnju.

Hvalisav je

Ironično, jedan od najčešćih znakova da se sviđate nekom frajeru je kada se pred vama ponaša kao da najviše na svetu voli samog sebe. Takođe jako detinjasto, ali i poprilično očigledno.

Izbegava fizički kontakt

Ako vas baš nikada ne dodiruje ili grli, a s drugim prijateljima to često radi, moguće je da s vama izbegava fizički kontakt jer prema vama oseća nešto više od prijateljstva pa mu takve stvari izazivaju nelagodnost.

index.hr

loading...