Naslovna seks Fleksiseksualnost: Nova vrsta seksualnog opredeljenja

Fleksiseksualnost: Nova vrsta seksualnog opredeljenja

PODELI
fantazija svakog muškarca
Mogu malo da provežbam i sa ovim ...
loading...

Izraz fleksiseksualnost opisuje osobe, koje nemaju određenu seksualnu orijentaciju, niti dopuštaju da ih ista ograničava. Ovaj trend najzastupljeniji je među 30-godišnjakinjama i 40-godišnjakinjama koje svoju naklonost pokazuju i prema predstavnicama istog pola.

najboljeg seksa

Najviše fleksiseksualaca ima među holivudskim kremom, a odatle se kao i svaka moda prenosi na narodne mase. Setimo se medijski eksponiranog poljupca između Madone i Britnei Spirs i seksualnih podviga Anđeline Džoli koja je imala i veze s ženama. Mlađoj generaciji, fleksiseksualnost takođe nije nepoznanica, s jedna od njih je i Lindzi Lohan.

Pročitajte i  Pauci i insekti će pobeći iz vaše kuće i neće se vraćati: Prost i jeftin trik koji će Vas rešiti napasti!

test seksualnosti

Međutim, pitanje je šta se desi ženama kada uđu u četvrtu i petu deceniju pa počnu da se ljubakaju sa drugaricama i nepoznatim ženama.

.

za švalere
“Kako im se bliži četrdeseta žene postaju otvorenije i spremnije na nova iskustva. Mnogo su samosvesnije, pa kad im se ukaže prilika pomisle: zašto da ne, pogotovo ukoliko su imale ili imaju dugogodišnju vezu”, objašnjava psiholog Seselia D’Felis.

seksu

Dva puta udavana glumica Dru Barimor priznala je da se više puta prepustila strastima s ženama. Svoje ponašanje objasnila je rečima da je na taj način zapravo bolje upoznala svoje telo.
Psiholozi tvrde da je fleksiseksualnost postala trend zbog slavnih, koji svoje ponašanje javno obznanjuju. Upravo zbog toga se trend širi brzinom svetlosti.

 

Pročitajte i  Mnogo ste jaki: Ako se vas dvoje slažete u ovih 15 stavki, drugi mogu samo da vam pozavide na vezi

Intimna Medicina

Inicijalizacija u toku...