zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu
zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu

Iako ste dobra osoba, evo zbog čega vas drugi mogu doživljavati na upravo suprotan način.

Iako zaista ne treba da vam bude važno šta drugi misle o vama (ako radite dobro i svemu pristupate bez predrasuda, ne ugrožavate bilo koga na bilo kakav način – tada zaista nema potrebe da razbijate tu lepu glavu mislima o tome šta je neko drugi pomislio ili rekao, iz čiste pakosti, o vama), potrebno je imati na umu da zbog određenih načina ponašanja možete biti odbojni drugima.

Mada ni to nije baš stvar zbog koje treba da gubite san, to ipak može uticati na uspostavljanje novih kontakata sa novim ljudima, bilo da su oni poslovne, prijateljske ili romantične prirode. Iako ste dobra osoba, evo zbog čega vas drugi mogu doživljavati na upravo suprotan način.

reklame

Ne smejete se “na prvu”. Često ste ozbiljni i izgledate prilično strogo. Zbog toga se može činiti da ste hladni ili odbojni. Međutim, jednostavno ne želite biti iskorišteni ili pokušavate da saznate s kim imate posla, pre nego što otkrijete svoju pravu, veselu stranu.

zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu
zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu

Da, drugima to može izgledati odbojno, ali vi ste shvatili da vam je ta “maska” pomogla u prošlosti kako biste bolje procenili ljude oko vas.

Retko tražite pomoć. Ne želite da bilo kome budete teret, tiho stičete nezavisnost i živite u čauri odbrambenog stava. Nikada vam nije palo na pamet da izigravate žrtvu i drugi, kada to vide, smatraju da vam nisu potrebni. Pomoć tražite u retkim trenucima, kada shvatite da ne možete sami izaći na kraj sa situacijom u kojoj ste se našli.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...