Ne obećavate i ne obavezujete se, ali uvek dajete deo sebe. Žena ste od akcije. Niste navikli da dajete prazna obećanja i nudite lažnu sigurnost. Uvek biste radije nešto preduzeli umesto da obećavate nešto za šta, u startu, znate da ne možete ispuniti.

Uvek se nadate najboljem, ali vam je jasno da život može biti nepravedan. Zaista, ne postoji ništa zanimljivo ili fascinantno u određenim kompromisima koje morate napraviti ili gubicima koje morate podneti.

zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu
zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu
reklame

Gledate na život iz vrlo realnog ugla i vidite stvari onakve kakve one zaista i jesu. To ne znači da se ne nadate, da ne očekujete najbolje ili da niste spremni da doprinesete svetu oko sebe.

Pratite svoju intuiciju i ne pokušavate da ugodite drugima. Vi radite stvari spontano. Niste konvencionalni. Umesto toga, volite primenjivati svoje principe i graditi svoj vlastiti put. Ponekad se takvo delovanje ne sviđa drugima, ali to je samo vaš način obavljanja stvari.

Imate nekoliko prijatelja, ali oni su istinski, pravi prijatelji. Ne zabadate nos u tuđe stvari, jer ste zainteresovani samo za kvalitet odnosa. Ne radi se o tome da vas ne zanima, već jednostavno poštujete privatnost ljudi i ne želite se mešati u njihove probleme.

zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu
zašto me drugi doživljavaju kao lošu osobu

Naravno, kada vam neko do koga vam je stalo zatraži pomoć, vi ste uvek tu.

Opraštate, ali ne zaboravljate. Kada vas neko povredi, nakon izvesnog vremena spremni ste da oprostite i to (u najvećem broju slučajeva) zaista i radite. Ipak, uvek ćete zapamtiti bol koji ste proživeli i ono zbog čega biste trebali biti oprezniji u budućnosti.

pozitivanstav.com

loading...