Baba Vangla vam prenosi najnovije vesti iz akupunkture:
Stručnjaci iz Australije tvrde da vam pritiskanjem ovih tačaka na nosu uspeh i bogatstvo ne gine.

baba-vangla-nos-za-pare

Bogatstvo i napredak su vam pred nosom! Ako je verovati ovoj teoriji, pritiskom pravih tačaka na nosu uspeh i bogatstvo nam ne ginu! Jer, posebne akupunkturne tačke nosa imaju neverovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet. Dakle, svi imamo nos za pare!

reklame

Australijski akupunkturolog dr Karlton Smit tvrdi da postoji neverovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva.

– Pritiskom pravog mesta na nosu menja se električno strujanje nervnog sistema i otvara se prostor za povećanje bogatstva – rekao je dr Smit, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju. – Novac dolazi onda kada naučite da ga primate. Ovu novu tehniku nazvao sam tehnikom ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i neverovatno uspešna.

Pročitajte ijoš: 10 narodnih recepata da vam novac ostane u kući

Kako pišu novosti.rs – Smit je sproveo šestomesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba. I dogodilo se čudo: 91 odsto ispitanika posle 18 nedelja je reklo da im se finansijska situacija radikalno poboljšala.

Doktor Smit je napravio i tablicu, koja pokazuje različite mogućnosti finansijskih napredovanja. Zabeležio je sedam tačaka.

nos-za-pare

 1. NAPREDOVANjE U POSLU
  Zamislite sebe na novoj funkciji, sa novom odgovornošću. Naravno, i sa novom boljom platom.
 2. NASLEDSTVO
  Recite sami sebi koliko volite svoju porodice i prijatelje i koliko biste želeli da vas nagrade.
 3. VRAĆANjE POREZA
  Mislite na to kako ste dobar i savestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio povraćaj barem dela novca koji svaki mesec plaćate državi.
 4. DOBITAK NA LUTRIJI
  Kupite srećku ili ispunite loto listić i mislite na vaše srećne brojeve, kojima ste igrali.
 5. FINANSIJSKI POKLON
  Zaslužili ste nagradu – mislite na sreću i hrabro igrajte.

 6. POVEĆANjE PLATE
  Mislite na povećanje plate, koje ste zasigurno zaslužili. Celi postupak ponavljajte, sve dok oko vas ne bude dovoljno novca. A kad se novac pojavi, tada više ne pritiskujte. Novac će postati deo vas.
 7. MOĆ DA NAMIRIŠETE LOVU
  Koncentrišite se na blagostaje u kojem želite da živite. Tražite u svakodnevnim situacijama priliku za dodatnu zaradu.

Uputstvo: Nađite za sebe vremena svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Pritiskajte prvu od ovih tačaka 10 sekundi, a postupak ponavljajte svako jutro i veče, nedelju dana i dok to radite mislite samo na novac, ili povećanje bogatstva. Sledeće nedelje odaberite drugu tačku, ponovite postupak. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme tačke. Tada krenite ispočetka, sve dok ne osetite u svojoj blizini mnoštvo novca.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.