DŽABA MU NAMIGUJEŠ I VRCKAŠ: Ovog tipa nikad nećeš osvojiti

Ako vam kaže da ne želi vezu, shvatite ga ozbiljno. Nemojte se uzalud nadati, niti pokušavati da ga promenite jer on je emotivno nedostupan.

Ako vas uporno privlače emotivno nedostupni muškarci, možda je to zato što ih ne slušate dovoljno, ne verujete svom instinktu ili ulećete iz jedne veze u drugu.

devojka

reklame

Ako vam kaže da ne želi vezu, shvatite ga ozbiljno. Nemojte se uzalud nadati niti pokušati da ga promenite. Muškarci ne govore previše, a ono što kažu je uglavnom ono što misle.

Veza sa zauzetim muškarcem nije dobra ideja, čak i ako vam se čini da imate zajednička interesovanja, to što mu niste jedini znači da ipak nije spreman da vam se otvori.

 

Emotivno nedostupni muškarci uživaju u osvajanju, ali čim osvoje ženu, ona prestaje da im bude zanimljiva. Čak iako je prethodno bio jako dobar prema vama,. provodio puno vremena pored vas i ugađao vam, kada vas osvoji neće biti takav, već će početi da vas izbegava.

UVEK JEDAN VOLI MANJE: Kad te on obožava, a ti ne možeš da mu uzvratiš toliku ljubav

Ako se muškarac plaši da planira unapred ili se grozi razgovora o zajedničkoj budućnosti, verojatno je ne vidi sa vama. Iako vas ponekad iznenadi romantičnim putovanjem ili drugim prijatnim iznenađenjem, češće će vas razočararati.

Espreso.rs / zdravakrava.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.