Ali njegov sin, koji je vaspitan uz te šale, postaje moj problem.

Onda, konačno, upoznajem “gospodina savršenog” i, tata, ti si tako srećan zbog mene, jer me on obožava. I pametan je, sa sjajnim poslom, i zimi ide tri puta nedeljno na skijanje, baš poput tebe! Ali, jednog dana prestaje da bude “gospodin savršeni”, i ja ne znam zašto. Čekaj, da li ja preterano reagujem? Jedino što znam je da ja nisam žrtva. Odgajana sam tak da budem jaka i nezavisna žena… Ali, jedne noći mu je svega previše, zbog posla, rođaka i venčanja koje se bliži, pa me naziva kurvom. Baš kao što si ti nazvao onu devojku u srednjoj školi kurvom.

reklame

video2

Onda me drugog dana udari. Mislim, stvarno sam prešla sve granice, baš umem ponekad da budem kučka. A mi smo i dalje najbolji par na svetu, a ja sam tako zbunjena jer ga volim i mrzim ga, i nisam sigurna da li sam stvarno nešto zgrešila…

Psihološki trikovi za manipulaciju: Daće vam sve što poželite i još će biti srećan zbog toga!

A onda me jednog dana umalo ubije. Sve mi se zacrni. Iako imam doktorat, fantastičan posao, vole me prijatelji i porodica, dobro sam vaspitana… Niko nije mogao ovo da predvidi.

video3

Dragi tata, ovo je usluga za koju želim da te zamolim. Jedna stvar uvek dovodi do druge. I zato, molim te, zaustavi to pre nego što uopšte dobije priliku da počne. Ne dozvoli da moja braća nazivaju devojke kurvama, jer one to nisu. A jednog dana će neki mali dečak pomisliti da je to istina.

Ne prihvataj uvredljive šale čudnih momaka pored bazena. Čak ni prijatelja! Jer, iza svake šale se uvek krije delić istine.

video4

Dragi tata, znam da ćeš me štititi od lavova, tigrova, pištolja, kola pa čak i sušija a da ni ne misliš o svom životu. Ali, dragi tata, ja ću biti rođena kao žensko. Molim te, uradi sve što možeš da m to ne bi bila najveća opasnost od svih”.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.