Za srećan i dugovečan brak dovoljno je da pratite ovih 8 jednostavnih koraka.

 

Postoje neke, na prvi pogled male stvari, navike, koje čine da svaka veza ili brak budu čvršći i nesalomljivi. Pratite ovih 8 koraka i imaćete srećan i dugovečan brak:

1. Komunikacija

reklame

Komunikacija je ključna za povezivanje i to je temelj svakog braka ili veze. Pokušajte da imate bilo kakav odnos bez komunikacije. Nemoguće je. Zato, redovno odvajajte vreme za priču sa svojim partnerom. Pričajte o malim i velikim stvarima, jačajte tako svoju vezu.

2. Seks

Seks je važna stvar, vrlo važna stvar. To nije samo izvor zadovoljstva koje partneri pružaju jedno drugome, to je, takođe, svojevrsna komunikacija. Ako nešto “ne štima” u krevetu, pričajte o tome, ne gurajte takve probleme pod tepih.

Muškarci nesvesno biraju žene koje ih podsećaju na mamu!?

3. Zajedničko vreme

Da bi brak bio nesalomiv mora se jačati i u sastancima “jedan na jedan”. Ovo je važno jer moraju postoji trenuci kada ste potpuno fokusirani jedno na drugo, bez dece, porodice, prijatelja. Pokušajte da se setite prvih dana vaše veze, koliko ste jedva čekali da budete sami. Priuštite to sebi povremeno.

4. Smeh

Neraskidive veze su zabavne, u njima se ljudi smeju, šale i dobro se provode! Za smeh je potreban samo trud, ne novac, imajte to na umu i nemojte da se “vadite” na besparicu ili probleme na poslu. Šala i osmeh su besplatni!

5. Doslednost

Nemojte nikada izigrati poverenje partnera. Kada kažete da ćete nešto uraditi, neka tako i bude. Činjenica da se uvek možete osloniti jedno na drugo činiće vaš brak neraskidivim.

brak

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.