zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo
zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo

Da li treba da vodite ljubav i kada vam nije do toga?

Raditi stvari protiv svoje volje, nikada nije dobra opcija. S druge strane, ukoliko imate nežnog partnera možete da se dogovorite da u vaš intimni život unesete neke novine.

Nije retkost da nekim ljudima treba neki posebni pokretač da se opuste za gužvanje postelje. Kao i za većinu stvari u životu, treba uvek imati stav koji je opuštajući i koji vas pokreće u nepoznato, pa šta se desi, desi se.

reklame

Ukoliko oboje čekate na intimne trenutke do momenta kada ste oboje na istim talasnim dužinama, može da se desi da se načekate. Sinhronizacija želja iziskuje vreme.

 zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo
zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo

Posebno nakon dolaska dece. Dok se sve obaveze pozavršavaju, dok se vi smislite, desi se da tramvaj zvani “želja za seksom” otputuje.

Imajte na umu da čak ni dobra emotivna veza, niti povezanost sa partnerom, ne garantuje da ćete u isto vreme biti spremni za seksualne aktivnosti.

Seks i intima imaju neki svoj poseban tok i dušu. Stvari se pogoršavaju kada jedan od partnera koji je obično na “neću sad” strani, dopusti da seks izvetri iz veze.

Recimo, ako jedan od partnera “odluči” da intima ispari, to bi bilo kao da jedan od partnera odluči da više ne komunicira, jer mu se prosto ne komunicira više. Seks je za vezu, ono što je ulje za auto.

Nežnost, dodiri, telesni kontakt mora da postoji kako bi sve funkcionisalo kako valja. Veza mora da bude podmazana intimom.

Mnogo je razloga zbog kojih jedan od partnera može da ima smanjeni libido. Prevara ili izdaja jednog od partnera može da bude objektivan i veoma jak razlog za stvaranje netrpeljivosti između partnera

 zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo
zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo

te na posletku i gubitka želje za bilo kakvim kontaktom.O takvim stvarima treba razgovarati, i pokušati da se postigne neko zajedničko rešenje.

Doduše, ukoliko nema objektivnih razloga za izbegavanje kontakta, i ako je vaš partner uzoran građanin vaše zajednice, ne bi škodilo da se posvetite vašoj intimi s vremena na vreme. Deca nisu izgovor.

U vezi se uvek nađe, ona jedna osoba, kojoj intimni odnos nije prirodno pokretljiv. To je sasvim normalno, ali nije razlog da se izbaci iz veze.

Ako verujete da vaše partnerstvo može da radi na platonskoj platformi, onda slobodno ignorišite svaki savet za trud oko telesnog kontakta.

 zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo
zgrabite ovaj savet i ugasite svetlo

Ali, ako u srcu osećate da su dodiri i gužvanje postelje ono što može da učini vaš odnos još boljim, zgrabite ovaj savet i krenite u akciju.

najboljamamanasvetu.com

loading...