4. Blizanci

Blizanci su tako šarmantni i ležerni, ali veliki je izazov pa i pomalo frustrirajuće ne samo naterati ih da te slušaju šta govoriš nego i zadržati njihovu pažnju. Blizanci su vrlo osetljivi i mogu se osetiti povređeno čak i kad nema previše razloga za to. Glavna strategija kad se su povređeni ili ojećaju da ih ne poštuješ je da se prave ravnodušnim. Usto, Blizanci će reći jedno, a uraditi nešto sasvim drugo. Nikad s njima ne znaš na čemu si i jesi li nenamerno uradila nešto pogrešno što vodi u katastrofu.

7 najtežih horoskopskih znakova

5. Vaga

Kad Vaga oseti da je neko ugrožava, sukobiće se s tom osobom i neće se suzdržavati. Vage u svojoj kritici znaju biti vrlo grube, pa ćeš možda zažaliti ako upitaš Vagu da ti kaže šta misli o nečemu što radiš. Znaju da se ponašaju vrlo osuđujuće, a ko želi da bude osuđivan dok jednostavno pokušava da razgovara? Znaju da budu izbirljive i katkada izgleda kao da traže i najmanju grešku u koju će upreti prstom. Uverene su da znaju kako treba nešto uraditi i poprilično su sigurne da ti to ne radiš dobro.

reklame

6. Bik

S Bikom se nije lako slagati jer je tako tvrdoglav. Kad za nešto zapne, nema puno mesta za raspravu o tome. Koncept kompromisa uopšte ne razumeju i teško će promeniti mišljenje ili uvažiti tuđe argumente jednom kad su odlučili da su u pravu. Iznenađujuće (ili nije?), Bik može biti grub i neosetljiv na tuđa osećanja – pregaziće ih kao parnim valjkom. Razgovor s Bikom često zato nalikuje razgovoru sa zidom.

7 najtežih horoskopskih znakova

7. Jarac

I Jarčevi takođe misle da sve znaju bolje od drugih i znaju da budu neverovatno tvrdoglavi. Ne vole da rizikuju niti da izlaze iz svoje zone komfora pa ako pokušaš da ih na tako nešto nateraš, biće frke. Jarčevi mogu biti jako, jako zatvorenog uma. Imaju tendenciju da šefuju ljudima i da budu opsednuti kontrolom zbog čega su se našli na listi najtežih horoskopskih znakova.

miss7.24sata.hr

loading...