DOBRI LJUBAVNICI IMAJU DOBRE ŠAKE: Pogledaj mu u ruke i saznaj da li je SEBIČAN U KREVETU

One znaju da mesnate šake govore o senzualnosti, a povezane sa još nekim znacima, o izvesnim slabostima karaktera. Kratke prste imaju muškarci sebični u krevetu (!) izdužena šaka, dugački prsti i bleda koža, ukazuju na produhovljenost, ali možda i na izvesnu nesposobnost za život u materijalnom svetu, veliki četvrtasti nokti odlikuju pouzdane osobe, dok oni koji se jedu u sebi i kriju svoju dvostruku prirodu obično imaju ispupčene nokte, koji bi se, kad bi malo porasli odmah pretvorili u kandže. Dobri ljubavnici imaju dobre šake – velike, mesnate, dugoprste i skladne. Mala, stisnuta, dečija šaka često je izraz blistave inteligencije, ali nije ljubavnička preporuka. Eto, iz prve ruke, nešto što mi žene znamo, ili barem dovoljno tačno nagađamo o vama, čim se rukujemo. – piše wannabemagazine.com

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

reklame

Znamo i šta znači kad nosite burmu na domalom prstu – ne samo da ste oženjeni, nego da ste još uvek oženjeni, a to verovatno znači da ste nekoj ženi i dalje dovoljno dobri i da imate izvesnu upotrebnu vrednost. Kod tog domalog prsta se uključila i nauka, pa su neka istraživanja utvrdila da kraći domali prst, najverovatnije ukazuje na dobrog momka – onog koji se prema ženama ponaša pristojno i sa uvažavanjem. Ovde dolazi i objašnjenje fenomena generalne nepopularnosti dobrih momaka među ženskim svetom. Muškarci često imaju upadljivo duži domali prst od kažiprsta, čemu je, navodno, uzrok testosteron i to onaj čijem su dejstvu bili izloženi u fetalnom periodu – rodila ih majka da budu muškarčine!

muskarac4

Ipak, oni sa kraćim domalim prstom u odnosu na kažiprst imaju harmoničnije i kvalitetnije odnose sa ženama, a i veće potomstvo, utvrdilo je komplikovano istraživanje, u kome se mnogo računalo, delilo i množilo dok se nije došlo do indeksa veličine, što ja uopšte ne umem da vam objasnim, a i ne zanima me. Dovoljno je da vam skeniram ruke.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.