DOBAR PRIJATELJ ti daje ono što želiš, a NAJBOLJI PRIJATELJ ono što ti je zaista potrebno
foto: facebook printscreen/Pixabay

Život bez prijatelja bio bi baš glup. Ne bismo imali s kim da se smejemo i glupiramo, kome da plačemo na ramenu u pola noći umazani čokoladom, ko da nas vozi pijane kući nakon raskida…

U životu su nam potrebne različite vrste prijatelja – od poznanika sa kojima uvek lepo proćaskamo, preko drugara sa kojima je prijatno popiti kafu, otići u šoping ili na klopu, dobrih prijatelja kojima zaista možemo pričati o svemu i bez kojih nijedna žurka nije dovoljno zabavna, do onih najboljih koji ostaju tu i jutro posle žurke da ometaju čišćenje gajbe i donose još piva.

Najbolji prijatelj je onaj bez koga teško možeš zamisliti svoj život. On je neka vrsta produžetka tebe, tvoja srodna duša, a evo i šta tu osobu čini toliko posebnom i drugačijom od ostalih prijatelja.

Razlika između dobrih prijatelja i NAJBOLJIH PRIJATELJA:

reklame

Dobar prijatelj će ti ponuditi poslednje parče pice, najbolji prijatelj će ga smazati tebi ispred nosa samo da bi video tvoj izraz lica.

Dobar prijatelj će ti reći kako izgledaš fantastično, a najbolji prijatelj će pući od smeha kad vidi šta si obukao i otvoreno će ismevati tvoj izgled, ma kakav on bio.

Kad odeš u posetu dobrim prijateljima, već će te čekati spremno tvoje omiljeno piće. Kada dođeš kod najboljeg prijatelja, samo će pokazati prstom ka kuhinji i reći “Donesi i meni jedno, kad si već na nogama”.

Dobri prijatelji će te pokriti ćebetom i ušuškati kad se onesvestiš od alkohola na žurci. Najbolji prijatelji će te ižvrljati markerima, izlepiti izolirkom i zakačiti slike na internet.

Dobri prijatelji će se truditi da ti pomognu oko ljubavnih problema, tešiće te, voditi u izlaske, savetovati te i nameštati ti dejtove. Najbolji prijatelj će sabotirati tvoju vezu kako zna i ume, blamiraće te pred simpatijom i otkrivati tvom partneru blamove koje si ti već davno zaboravila.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.