Ovde pročitajte kako se ljubi koji horoskopski znak!

OVNAOVAN:

POSAO I PARE: Kuća, poso-poso, kuća,radite i samo radite. U suštini  čeka vas ustaljeno i uzaludno ispadanje iz poslovnog ritma i kao I životnog. Para imate taman za buđav lebac, to vam je što vam je.

reklame

LJUBAV I SES: Partner jako ceni vašu iskrenost i otvorenost, dakle vara vas kad god stigne. Seks će biti dobar, ali samo onaj koji budete gledali na nekom od kanala na kablovskoj.

ZDRAVLJE: Opasnost od hemoroida, parazita, crva i ostalih besnih glista u predelu debelog creva.


bikBIK:

POSAO I PARE: Radite,a i sami ne znate zašto. Poslovna situacija dobra jedino ukoliko šte šef privatne firme  ili robovlasnik, što mu dođe isto. Para ima samo ukoliko ih pozajmite, a da ih ne morate skoro vraćati.

LJUBAV I SES: Pazite da ne povredite partnera grubim rečima. I okupajte se za promenu kako ne bi pobegao od vas kao ona nesrećna mačka od Pepe le Tvora..

ZDRAVLJE: Prdite i urinirate često i obilno što znači da ste danas potpuno zdravi.


BLIZANCIBLIZANCI:

POSAO I PARE: Pravite se ludi na random mestu što je dobar poslovni potez. Novac vam neće padati s neba, ali će vam doći kad neko završi pod zemljom, dakle biće dobre zarade samo na tuđoj nesreći.

LJUBAV I SES: Partner voli da sluša vaše priče, dakle, lažete čim zinete. U odnosu zamišljate da to radite s nekom drugom/drugim.

ZDRAVLJE:  Kašljete kao da vam tubrekuloza i magareći kašalj zajedno kucaju na vrata, a pljujete kao stara kamila. Nemojte.


RAKOCEVICRAK:

POSAO I PARE: Vaše poslovne ideje niko ne razume ,gledaju vas kao da ste pali s Marsa. Para ima,ali sitnih, to vam je dovoljno da sitnišem napunite kasicu prasicu.

LJUBAV I SES: Ljubavni život vam je na samrti Imate jaku seksualnu želju, ali ne uspevate da je zadovoljite zbog malokalibarskih proporcija i slabih tehničkih sposobnosti partnera koje birate.

ZDRAVLJE: Unosite što manje šećera. U suprotnom vam će čari života postati previše slatke i kratke.


LAVLAV:

POSAO I PARE: Od svih vrsta radinosti kojima se predano posvećujete funkcioniše vam dobro jedino guzna radinost. Para će biti jednog lepog dana.

LJUBAV I SES: Danas ste lenji za ljubavne igrarije,a partnera će te uzbuditi tako neaktivni samo ukoliko naginje ka nekrofiliji.

ZDRAVLJE: Jedite manje čvaraka i kavurme, ako ne poslušate krvni sudovi će vam se naduti kao pčelarski pripravnik.


DEVCADEVICA:

POSAO I PARE: Ima da se manete ćorava posla i da počnete sa nekim poštenim radom, što će  povlačiti rizik da  vas uhvate i oteraju na robiju. Para nema pa nema.

LJUBAV I SES: Partner ne obraća pažnju na vas, dosadni ste mu kao služba Infostana i neće hteti da ima odnose. Ruka će vam se umoriti od silne mastrubacije.

ZDRAVLJE: Otekla šala i plikovi na šaci, razlog je pomenut u prethodnom pasusu…


VAGAVAGA:

POSAO I PARE: Radite i pravite poslovne planove unapred, a plate nema već mesecima unazad. Čeka vas Sizifov posao, najbolje je da odustanete i da se srećno udate /oženite.

LJUBAV I SES: Danas će vas muvati osoba istog pola. Tako da,ukoliko niste pripadnik L.G.B.T. populacije hvatajte krivine prvom prilikom ili vam ne gine intenzivno dihtovanje zadnjeg trapa…

ZDRAVLJE: Problemi sa plućima, zbog previše cigara su crna kao Betmenov ogrtač. Nepušači Vage pak na njima imaju šlajm koga ne mogu da izbace, a da im pri tom i pluća ne ispadnu.


AKREPŠKORPION:

POSAO I PARE: Posao uglavnom vam ide od ruke, pogotovo ukoliko imate krvi na njima. Para ima tek ponekad za burek ili pivo.

LJUBAV I SES: Zlo i naopako. Neko je izvukao ciglu iz temelja ljubavi vaše. Seks vam je isti kao i pre pošto ga uglavnom plaćate iz svog džepa.

ZDRAVLJE: Pazite samo da ne preopteretite wc šolju, stomačni problemi.


krelacSTRELAC:

POSAO I PARE: Jednostavno ćete se pokrenuti u poslovnom smislu samo ako vam gori pod nogama, što je zapravo jako moguće. Pare ne rastu na drveću pa da ih možete lako ubrati.

LJUBAV I SES: Nema promena u ljubavi, iako bi ste ih želeli. Orgazam imate i pre početka odnosa sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prsli ste sa mozgom. Određeni lekovi na biljnoj bazi vas mogu smiriti, ili smo tako čuli.


ja-racJARAC:

POSAO I PARE: Ni gledanje u pasulj ili plećku vam neće pomoći da rešite poslovne probleme. Samo težak rad na crno ili uspešno bežanje u inostranstvo. Para vrti gde burgija neće, ali sa parama trenutno nemate sreće.

LJUBAV I SES: Partner vas konstantno proganja. Pomagala iz erotic shopa su vam bolji izbor od bilo čega sa partnerom danas.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, sposobni ste da udišete zdrav vazduh čak i u Pančevu.

ganglijama.


vodiinstalaterVODOLIJA:

POSAO I PARE: Posao će vas dovesti do invalidske penzije. A tada, kao ni sad nećete imati novca ni za invalidska kolica, osim ukoliko se ne odlučite da ne prodajete svoje telo deo po deo ili pak kao celinu na plavom mostu.

LJUBAV I SES: Partner vas trenutno malo intrigira jer predlaže da odete u svingerski klub. Prihvatite njegove / njene predloge i znaćete tek onda s kim imate posla. Dosadan jednoličan seks.

ZDRAVLJE:Osim što niste normalni,ništa vam trenutno ne fali.


ribeRIBE:

POSAO I PARE: Umesto da radite,vi se radite. Tako da ćete imati uspeha jedino kao pokusni kunić u laboratoriji LSD-a,ali će i to kratko trajati. Pare vam otiču ko voda niz slivnik…

LJUBAV I SES: Ljubav vam prosto  cveta, rascevatla se kao prostrelna rana načinjena uz pomoć sačmarice. Uživate u bolu kao i obično kako u ljubavi tako i u seksu.

ZDRAVLJE: Opasnost od čukljeva i kurjih očiju na stopialima,najbolje je da  danas hodate bosi.


loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.