Dnevni horoskop za 7. septembar 2016
Dnevni horoskop za 7. septembar 2016

Dnevni horoskop za 7. septembar 2016: Ovan veruje Raku, Bik ne ponavlja stare greške, Blizanci se udružuju s Jarcem, Lav zaljubljen, Devicu vuče flert i alkohol, Vaga uživa uz Lava ili Škorpiju, Strelac bije nove bitke, Vodoliju vodi intuicija, a Ribe osećaju moć. Ovo je dnevni horoskop za danas 07.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

reklame

Dovoljno dobar razlog da poverujete jednom Raku imate. Poslovna mogućnost preko ove osobe je nešto što ste zapravo dugo očekivali.

Ljubav

Koliko su vam naklonjeni aspekti na polju posla toliko na polu ljubavi nisu baš. Možete preseći agoniju koju osećate već eko vreme.

Zdravlje

Problem sa kostima.

Pogledajte: KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Kompatibilnost svih znakova horoskopa
Dnevni horoskop za 7. septembar 2016
Dnevni horoskop za 7. septembar 2016
Pogledajte: KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Otkrijte šta vaš znak očekuje u mesecu Petla

BIK

Posao

Isuviše vas posmatraju i mere svaki vaš poslovni korak koji činite. Poslušajte savet iskusnijih kolega i pokušajte da se dovoljno dobro informišete, kada su vaši zadaci u pitanju.
Ljubav

Niste se obradovali nečijem povratku. Neko je sa razlogom bio bivši i vi to dobro znate. Nećete ponavljati stare greške.

Zdravlje

Osećate se dobro.

BLIZANCI

Posao

Imate utisak da se mnogo toga postiže u paru i svesni ste situacije u kojoj ste se trenutno našli bez većeg razloga. Moraćete da se udružite sa jednim Jarcem.
Ljubav

Želite da se osamite i na vreme pokušate neke detalje kod sebe da dovedete u red. Ne želite da se još uvek emotivno otvorite.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.