Jarac

POSAO

Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno promisliti – kog kolegu podržati i kom poslu se prikloniti.

reklame

LJUBAV

Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, pa joj je to sumnjivo iako nema razloga. Dokažite joj da treba da vam veruje.

ZDRAVLJE

Problemi sa zubima

Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.

Vodolija

POSAO

Zanima vas neki poslovni poduhvat u kome do sada niste imali iskustva. Slušajte svoje ”šesto čulo” i budite unapred spremni na nove tokove događaja.

LJUBAV

Osobi koju volite izgledate plašljivo i vaše ponašanje joj je nejasno, neće se zadovoljiti vašim površnim ubeđenjem da je sve u redu.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Ribe

POSAO

Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama za saradnju i to Vas raduje, što i drugi primećuju. Shvatate da ste u samom startu na neki način ispred kolega, sigurni ste u sebe, tako da imate veliku šansu da uspete.

LJUBAV

Što se tiče ljubavnih odnosa, vreme je za nežnosti i malo više fleksibilnosti. Iznenadite osobu koju volite nečim novim i neuobičajenim. Neka Vam saveti dobrih ljudi budu od pomoći.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

loading...