Rak

POSAO

Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili dobar utisak.

reklame

LJUBAV

Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Dnevni horoskop za 29. mart 2018. Ovan uživa u ljubavi, Rak samouveren, Škorpija u dilemi, Strelac romantičan…

Dnevni horoskop za 28. mart 2018.
Dnevni horoskop za 28. mart 2018.

Lav

POSAO

Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Na sreću, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu kompletnu pojavu.

LJUBAV

Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavodjenja koja u Vama podstiče osećaje radosti. Uz voljenu osobu, uvek postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu, budite realni.

LJUBAV

Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama.

ZDRAVLJE

Više spavajte…

loading...