Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Ovan uporan, Bik je potrebno više truda, Blizance čekaju bolji dani, Rak požrtvovan, Lavu sledi tajna ljubavna veza, Devica suzdržana, ljubav između Vage i Jarca, Škorpija puna pozitivne energije, Strelac pod tenzijom, Vodolija mora ostati fokusirana, a Ribe odlično raspoložene. Ovo je današnji horoskop za 22.05.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao: Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati ambijent, bez lošeg stava. Kolege su vam od pomoći u svakom slučaju i vi ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam ne donose dovoljno novca ovaj put.

reklame

Ljubav: Sa voljenom osobom morate da se slažete, ali ono što ste imali u prethodnom periodu dosta dugo pamtite.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

ispovest device -

BIK

Posao: Ukoliko ste student, potrudite se da mnogo više ispita spremite za predstojeći period i da pokušate da se dovoljno koncentrišete na dodatne izazove, koji su malo lošije postavljeni, jer su ovaj put u okviru ličnih lekcija koje imate.

Ljubav: Emotivni segment može da vam bude isuviše zadovoljavajući u narednom periodu. Morate da se okrenete partneru koji vas ceni.

Zdravlje: Bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

Posao: Ulaganje u privatni biznis može da vam donese zadovoljavajuće finansijsko stanje. Morate da se povinujete trenutnim tranzitima u kojima vidite i svoju ličnu šansu za neko vreme već i realizovanu.

Ljubav: Pokušajt da budete sa osobom na koju često mislite danas zaboravite. Biće boljih dana. Budite strpljivi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.