Dnevni horoskop za 19. avgust 2016: Lava čekaju bolji dani, Strelac pun besa, Vodolija ljubomorna

0
5123
Dnevni horoskop za 1. januar 2017
Dnevni horoskop za 1. januar 2017

Dnevni horoskop za 19. avgust 2016: Ovan u sukobu, Bik može da napreduje, Blizanci se bore, Rak napreduje, Lava čekaju bolji dani, Devica pedantna, Vaga nervozna, Škorpija iskusna u poslu, Strelac pun besa, Jarac napreduje, Vodolija ljubomorna, a Ribe muči nesanica. Ovo je dnevni horoskop za danas 19.08.2016. godine, piše luftika.rs.

 

Pročitajte MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2016: Ovan romantičan, Vaga u krizi, Jarac pronalazi partnera

OVAN

Posao

Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.

Ljubav

Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.


Zdravlje

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 26. mart 2019. Blizanac ima tremu, Rak prepun obaveza, Pred Lavovima nova poslovna prilika, Devicama šansa za napredak, Vaga pod pritiskom

Solidno.

Dnevni horoskop za 19. avgust 2016
Dnevni horoskop za 19. avgust 2016

BIK

Posao

Ukoliko smatrate da vredite mnogo više od prosečnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.
Ljubav

Oni koji su u braku sledi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao

Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i Izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.
Ljubav

Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mesto pod suncem kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Pojačavajte dozu vitamina.

(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.