Naslovna DNEVNI HOROSKOP Dnevni horoskop za 14. februar 2018: Lav preponosan, Ovan skriva istinu od...

Dnevni horoskop za 14. februar 2018: Lav preponosan, Ovan skriva istinu od voljene osobe, Vaga je dobro

4708
PODELI
MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018
MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018

Dnevni horoskop za 14. februar 2018:  Usred srede smo, već na polovini meseca februara! Danas je dan kada se sve pomalo usporava u svom uobičajenom ritmu, a i vi sami bićete usporeniji nego inače.

Imaćete i neke nedoumice na poslu, što će uneti dozu zabrinutosti u celokupno okruženje. Od vas će se očekivati izvesni potezi, ali teško, danas je slaba produktivnost. Sačekajte bolje dane za to. Danas je dan za druge stvari. Igrajte igre na sreću, savetuje Današnji dnevni horoskop.


Ovan

POSAO

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 15. oktobar 2018: Bik uspešan, Rak u iluziji, Škorpija puna entuzijazma

Moguće je da neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Nema razloga da se suprotstavljate mišljenju većine. Budite dovoljno razumni i prihvatite nečiji savet.

LJUBAV

U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine oko nekih delikatnih situacija, samo odlažete rešavanje zajedničkih problema. Najbolje je da postupite po svojoj savesti.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Dnevni horoskop za 15. februar 2018. Ovan dobro, Bik uspešan na poslu, Blizanac nervozan, dobre poslovne prilike za Rakove, Lav sumnja na partnera…

Dnevni horoskop za 14. februar 2018

Bik

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 11. oktobar 2018: Blizanci i Lav odlično sarađuju, Strelac flertuje

LJUBAV

Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

Blizanci

POSAO

Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava vaš uticaj ili zasluge koje imate u zajedničkoj akciji.

LJUBAV

.

Uporno pokušavate da izbegnete neki vid emotivne odgovornosti pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne. Ponekad je stvarnost drugačija od onoga što vam se čini.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Inicijalizacija u toku...