Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019. Raskid za Škorpiju, povoljan dan za Bika, Riba melanholična, Bika očekuje odličan dan na poslovnom planu, Blizancima ne cveta ljubav, Strelac se oseća sjajno, piše kurir.rs.

OVAN

Danas nećete imati preterano velike obaveze niti poslovne probleme. Možete malo da se opustite. Dopada vam se osoba kojoj nije lako da vam iskreno pokaže svoja osećanja. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 13. oktobar 2019.

BIK

Današnji dan je veoma povoljan i imate dosta novih prilika na ovom polju. Možete da očekujete uspeh u poslu. Dolazi vreme da sa voljenom osobom sasvim iskreno porazgovarate o zajedničkoj budućnosti. Potreban vam je unutrašnji mir.

BLIZANCI

reklame

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima na ovom planu i da vas puno toga brine. U trenutnoj vezi ne dobijate baš sve ono što vam je potrebno. Moguće je da vaš odnos sa partnerom polako tone. Moguća je malaksalost.

RAK

Vaša komunikacija sa saradnicima je komplikovana. Polako dolazite do faze koja bi mogla da vam donese trzavice. Kao da nemate volje da se više potrudite oko voljene osobe. Ona vam se čini distancirano. Jetra vam je osetljiva.

loading...