Dnevni horoskop za 13. mart 2018: Klonite se rasprava sa partnerom, susreta sa krvnim srodnicima i evociranja uspomena

0
3916
Dnevni horoskop za 13. mart 2018

Dnevni horoskop za 13. mart 2018: Danas bi bilo dobro kada biste se pritajili, jer je egzaktan aspekt Venera u kvadratu sa Saturnom. Komunikacija sa voljenom osobom danas je potpuno uzaludna, biće nemoguće postići bilo kakav dogovor ili kompromis. Moguće je i da vas povredi, ili da vi nehotice povredite nju.

Danas je i dan za prekide loših odnosa u ljubavi, kao da ćete želeti da sve prekinete jer vam je svega dosta. Suprotna strana, a to možete biti i vi, neće se preterano uzrujati, piše Današnji dnevni horoskop.


Sa Saturnom u Jarcu biće i nekih evociranja uspomena, i to nekih tužnih, nesrećno okončanih, poput prijatelja ili ljubavi.

Danas nije dobar dan za susret s osobama s kojima ste u krvnom srodtvu, jer obilujete vibracijama koje će kod njih izazvati nemir i nervozu, pa možete ni krivi ni dužni biti atakovani od strane pomenutih. Zato, zbog svega navedenog, dan biste trebalo da provedete držeći se podalje od svih.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 13. decembar 2018: Lep dan za Škorpiju, Lav i Vodolija odličan tim

Ovan

POSAO

Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

LJUBAV

Nalazite se u malom emtivnom raskoraku. Dilema koju pokušavate da rešite više zavisi od nečije volje ili uticaja.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 7. decembar 2018. Mars u konjukciji sa Neptunom, Ovan oštar, Bik emotivan, Blizancima poslovna šansa, Rak nervozan
Dnevni horoskop za 13. mart 2018

Bik

POSAO

Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.

LJUBAV

Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče vašu nervozu. Ne volite kada vam neko saopštava odluke u poslednjem trenutku.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Neko vas dovodi u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom zaboravite na teme koje vas suviše opterećuju. Emotivna bliskost deluje lekovito.

ZDRAVLJE

Napeti ste.