Dnevni horoskop za 12. jun 2018. Ovnovima pohvale i priznanja, Blizanci dobro, Škorpija tvrdoglava, Vodolija da se čuva veze sa rizičnim partnerom.

0
6785
Dnevni horoskop za 12. jun 2018.
Dnevni horoskop za 12. jun 2018.

Dnevni horoskop za 12. jun 2018. Današnji dan ne može pomeriti ništa iz ravnoteže, jer energija koja vlada danas potpuno je mirna, samim tim i vi niste preosetljivi na spoljne podražaje, a ni samopreispitivanju.

Dan iskoristite za planove, i to one dugoročne, veoma ste danas realni i svesni svojih mogućnosti i želja, pa u skladu s tim biće i planiranje. Na pragu smo godišnjih odmora i dugog vrelog leta, ako do sada niste, počnite da razmišlajte koja vas destinacija privlači ovoga leta.

Ovan

POSAO

Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.

LJUBAV


Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 30. mart 2019. Ovan iskren, Bikovi, pratite svoje srce, Blizancima emotivno zadovoljstvo, Vaga ima nerealna emotivna očekivanja

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 12. jun 2018.
Dnevni horoskop za 12. jun 2018.

Bik

POSAO

Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.

LJUBAV

Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.

LJUBAV

Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.

ZDRAVLJE

Dobro…