STRELAC

POSAO

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odre]ene povlastice.

reklame

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

JARAC

POSAO

Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

LJUBAV

Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Dnevni horoskop za 11. jun 2017

VODOLIJA

POSAO

Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

RIBE

POSAO

Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.

LJUBAV

Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

danasnji-dnevni-horoskop.com

loading...