STRELAC DIZELAŠ

Strelac dizelaš je večiti neženja i ljubitelj borilačkih veština. On ne voli oružje jer su pripadnici ovog znaka obično treneri nekih borilačkih veština. Oni više vole da premlate, iznabadaju, ugaze, oštemuju, nego da izvade giju i izrokaju neprijatelja. Voli da šeta dobre ribe, ali priča se po ekipi da su nikakvi u krevetu. Na ulici mulja, u krevetu samo žulja. Otima drogu dilerima i zagovara zdrav život.

reklame

 

JARAC DIZELAŠ

Jarac dizelaš želi da ga ljudi vide kao jaku osobu i zbog toga visi u teretani po ceo dan. Proteini, steroidi i ostale zajebancije krka kao kokice, samo da nagruva mušiće. Čak i panduri misle da je baja pa ga ne diraju. Sposoban, siguran, čvrst, Jarac se kloni emocija i otkrivanja svojih slabosti. Drugi se često oslanjaju na njega, ali on ne zna kome da se obrati kada njemu treba pomoć, a nikad mu ne treba.

HOROSKOP: Ljubavni parovi koji će preživeti sve brodolome

 

VODOLIJA DIZELAŠ

Vodolija dizelaš se uvek vodi logikom: “bolje 2 prangije nego jedna”. Pošto posedujete um koji je brži nego kod većine drugih znakova, imate trip da ste najbolji i najjači, ali to je samo trip. Imate veliki strah da će da vas uhapse, ali ne sekirajte se. Čak i da se to desi, imate u tvorza brdo ortaka tako da prblema nema. Smanjite otimanje patika na ulici i fokusirajte se na pljačkanje butika. tu je nova roba, sa garancijom.

Idealan partner po horoskopu: Sa ovim znakom se slažete do smrti

 

RIBE DIZELAŠI

Ribe dizelaši su najzbunjeniji likovi dizelaškog horoskopa. Jedan dan pljasnu menjačnicu, drugi dan kidnapuju decu političara, treći dan su dileri. Morate se odlučiti i skontati šta vam se najviše isplati i u čemu ste najbolji. Sve ribe ih vole jer su tako simpatično neodlučni, ali pazite se, to i murija voli. Fetiš ovom znaku je dobar džip, auto, pa čak i kamione vole. Mora negde roba da se utovari a gepek je ponekad zaista mali.

 

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.