DEČKO TI JE GOVNO OD ČOVEKA: Ako ovo trpiš u vezi, nisi normalna svega mi!

Ukoliko je bilo šta sa liste koja sledi tačno, nisi ti u depresiji bez veze i ne drma te PMS, već živiš sa budalom. Ovo su 8 sigurnih znakova da ti je dečko govno od čoveka. Batali lekove za smirenje i pakuj se. On je taj koji treba da se leči, a ne ti.

Dominira nad tobom

Kada se pored nekog osećamo kao da smo sitni i nemoćni, nebitni, logična posledica je depresija i gubitak vere u sebe.

Dvoje ljudi u vezi treba da budu ravnopravni. Ne kaže se bez veze da su oni partneri. Ukoliko bilo ko nameće dominaciju, ravnoteža se remeti i iz partnerskog, ovaj odnos prelazi u igru vlasnika i potčinjenog, roba i sluge.

reklame

Stalno te kritikuje i osuđuje

Kreativna kritika je super, pogotovo kada dolazi od osobe koja te dobro poznaje. Ali osuđivački ton i pokušaj da te putem kritike “postavi na mesto” je problem.

Horoskop i mračne tajne: Bikovi teške štekare, Rakovi velike kukavice a Škorpija agresivna, ljubomorna i posesivna

Postoji velika razlika između toga da ti momak kaže “Nije mi prijatno kad nosiš suknju tako jer se osećam nervozno kad te drugi frajeri zagledaju”, ili “Baš sam se smorio kad sam video da si kupila nove cipele, jer se brinem da li ćemo imati dovoljno love za račune”, ili da ti govori “Grozna ti je ta frizura!, ” Nisi trebala da kupuješ te cipele”, “Šta si to obukla!?” i slično…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.