Naslovna zabava Dame, obratite pažnju: Izaberite jednu sliku i saznajte koji ste tip žene

Dame, obratite pažnju: Izaberite jednu sliku i saznajte koji ste tip žene

2339
PODELI
Foto: Spirtualposts.com

Naše ponašanje, navike i nesvesni izbori mogu puno reći o nama. Nudimo lepšoj polovini čovečanstva jednostavan i vrlo zanimljiv test koji će reći kakva ste žena.

Vizuelni testovi su vrlo precizni, a svetski poznati psiholozi su sigurni da je pomoću njih moguće opisati osobu. Hoćemo li to proveriti?

Sve što treba da učinite je da pogledate 3 slike i odaberete onu koju vam se najviše sviđa.

1. Posebna, sanjiva, osetljiva

Pokušavate da vidite pozitivnu stranu u svemu, volite da slušate svoje srce i da se prepustite osećanjima, emocijama jer ste jako sentimentalna osoba. Vi odbijate da vidite stvari očima realiste, volite da budete u oblacima, da se bavite svojim snovima i da ih sledite, piše Spirtual posts.

Vi ste vrlo kreativna osoba, jedinstvena osoba koja može promeniti svet na bolje. Budite verni svojim principima i nemojte dopustiti da vas drugi ljudi gnjave. Ako vas neko povredi ili vas uvredi, za njega nema više mesta u vašem životu.

Pročitajte i  Odaberi jedan simbol i otkrij poruku koju ti univerzum šalje!

2. Nepredvidljiva, vesela, hrabra

Vama je teško da mirno sedite, stoga, dok obavljate svoj posao, brzo vam postane dosadno. Morate stalno da zaokupljate svoju pažnju: rizikujete, zabavljate se i činite nešto ludo. Živite svoj život kao da je praznik, vaši prijatelji shvataju da je definitivno nemoguće dosađivati se u vašem društvu.

Čini se da donosite oštre odluke, ali nije vas strah da priznate kada niste u pravu. Pokušavate da se radujete svakog dana i u svakom trenutku svog života i prošlost vas ne zanima. Odlično razmišljanje, morate da zadržite taj stav i uspećete u životu!

.
Pročitajte i  Tvoje je samo da izabereš trougao koji ti se najviše sviđa: Psihotest koji ubada samu srž tvog bića

3. Samopouzdana, jaka, neobična ličnost

Na vašoj kreativnosti i mašti drugi mogu samo da vam zavide. Čini se da možete da pronađete svoj put u svakoj situaciji. Vi više volite da se oslanjate samo na sebe i da rešite svoje probleme sami. Nikad ne molite nekoga da vam pomogne, jer ste ponosni i nezavisni i cenite svoju slobodu i način života.

Vi niste samo jedna u gomili, vi ste ona koju drugi slede. Imate vrhunske kvalitete, harizmu i istrajnost koja će vam pomoći u izgradnji karijere. Ali ne zaboravite da zaslužujete sreću i u privatnom životu.

atma.hr 

Inicijalizacija u toku...