Foto: Spirtualposts.com

Naše ponašanje, navike i nesvesni izbori mogu puno reći o nama. Nudimo lepšoj polovini čovečanstva jednostavan i vrlo zanimljiv test koji će reći kakva ste žena.

Vizuelni testovi su vrlo precizni, a svetski poznati psiholozi su sigurni da je pomoću njih moguće opisati osobu. Hoćemo li to proveriti?

Sve što treba da učinite je da pogledate 3 slike i odaberete onu koju vam se najviše sviđa.

1. Posebna, sanjiva, osetljiva

reklame

Pokušavate da vidite pozitivnu stranu u svemu, volite da slušate svoje srce i da se prepustite osećanjima, emocijama jer ste jako sentimentalna osoba. Vi odbijate da vidite stvari očima realiste, volite da budete u oblacima, da se bavite svojim snovima i da ih sledite, piše Spirtual posts.

Vi ste vrlo kreativna osoba, jedinstvena osoba koja može promeniti svet na bolje. Budite verni svojim principima i nemojte dopustiti da vas drugi ljudi gnjave. Ako vas neko povredi ili vas uvredi, za njega nema više mesta u vašem životu.

2. Nepredvidljiva, vesela, hrabra

Vama je teško da mirno sedite, stoga, dok obavljate svoj posao, brzo vam postane dosadno. Morate stalno da zaokupljate svoju pažnju: rizikujete, zabavljate se i činite nešto ludo. Živite svoj život kao da je praznik, vaši prijatelji shvataju da je definitivno nemoguće dosađivati se u vašem društvu.

Čini se da donosite oštre odluke, ali nije vas strah da priznate kada niste u pravu. Pokušavate da se radujete svakog dana i u svakom trenutku svog života i prošlost vas ne zanima. Odlično razmišljanje, morate da zadržite taj stav i uspećete u životu!

3. Samopouzdana, jaka, neobična ličnost

Na vašoj kreativnosti i mašti drugi mogu samo da vam zavide. Čini se da možete da pronađete svoj put u svakoj situaciji. Vi više volite da se oslanjate samo na sebe i da rešite svoje probleme sami. Nikad ne molite nekoga da vam pomogne, jer ste ponosni i nezavisni i cenite svoju slobodu i način života.

Vi niste samo jedna u gomili, vi ste ona koju drugi slede. Imate vrhunske kvalitete, harizmu i istrajnost koja će vam pomoći u izgradnji karijere. Ali ne zaboravite da zaslužujete sreću i u privatnom životu.

atma.hr 

loading...